Vad är en Bear Canister?

Några vandrare har upplevt räder av björn, som ofta kommer att gå mycket långt för att få tillgång till mat. Björnen kapseln är en lätt lösning på problemet: det är en speciell bära-resistent mat kapseln som hindrar björnar från att komma åt livsmedelsförsörjningen. Bear kapslarna används flitigt av vandrare och campare i Bear angripna områden, varav vissa har noterat en 60% minskning bära problem sedan införandet av björn kapslar.

Andra metoder för att skydda livsmedel från björnar som motvikt påsar med mat från träd är tidsödande och fortfarande sårbara för fastställda björnar. En björn kapseln är helt slät, lämnar inga områden för en björn att få ett grepp. Locket är i jämnhöjd med behållare, vanligen skruvas på, och björnen kapseln är bred nog att en björn inte kan passa sina käkar runt kapseln. Bear Kapslarna brukar testas med problemet björnar innan de godkänns för att se till att kapslarna är verkligen obegripligt.

Människor på backpacking resor bör vara medveten om att vissa fritidsområden kräver användning av en björn kapseln. Även om detta kan verka irriterande, är det för att skydda vandrare liksom björnarna. De flesta fritidsområden har mat förvaringsboxar på spåret huvudet som kan användas, och erbjuder även bära kapslar eller lådor stå för uthyrning till personer som inte har dem. Använda en björn kapsel någonstans bär leva är en bra idé, även om det inte behövs. Om du vill använda en björn kapseln ordentligt fäst alla doftande objekt inuti bära kapseln. Kontrollera att det finns utrymme för sopor i kapseln också. Håll björnen behållaren låst om du inte aktivt gör mat och lagra den på minst 100 fot (30 meter) från din campingplats. Bör björnar tillvägagångssätt, ge dem möjlighet att undersöka bära kapseln och bestämma att de inte kan hämta mat från det.

I områden där björnar har blivit särskilt skicklig och aggressiv, en bära kapseln är det enda sättet att hålla maten säker. Genom att isolera alla doftande objekt i en björn kapseln, kommer du att hindra björnar från anställer stor förödelse på er camping och du kommer också att se till att du inte tappar mat till björnarna, som potentiellt skulle kunna skära en backpacking resa kort. Bären kommer också lära sig att de inte kan få mat från vandrare, och börjar söka efter naturliga livsmedel källor i stället för som utgör ett potentiellt hot mot människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.