Vad är Kill inga tillfälliga?

Inga döda skyddade boenden djurhärbärgen som förbinder endast till eutanasi icke-godtagbar och icke-behandlingsbara djur, vilket innebär att adoptera eller medicinskt behandlingsbara djur sparas och antagits, oavsett hur länge antagningsförfarandet kan ta. Det finns en hel del kontroverser i djurens rättigheter samfundet över inga döda vindskydd, av olika anledningar. Många samhällen inklusive staden San Francisco och Tompkins County i New York har arbetat för att vara icke-döda, och Mammoth insatser från många medlemmar i dessa samhällen har gjort dessa ansträngningar framgångsrika.

Tanken bakom grundandet ett nej döda skydd är utmärkt. Det beräknas att i USA ensam, minst sex miljoner katter och hundar avlivas varje år, eftersom bostäder inte kan hittas för dem. En döda utan skydd löften att hitta hem till alla de djur man godtar, och kommer inte att omfattas djur dödshjälp om det inte är absolut nödvändigt. Människor kan överlämna friska husdjur för att ett nej döda kvinnojour i förtroende att bostäderna kommer att finnas för dessa djur, och anhängare av skydd ofta känner sig mer bekväm donera pengar och energi. Det finns dock en mörk sida inga döda skyddsrum, som börjar med orden "ej godtagbar" och "icke-behandlingsbara. " I en perfekt värld skulle "ej godtagbar" djur vara djur med allvarliga beteendeproblem, men termen är ofta utvidgas till djur som är för gamla, för handikappade, eller alltför lockande att göra eftertraktade husdjur. "Non-behandlingsbara" djur är också på hal is, eftersom vissa inga döda skyddsrum rutinmässigt euthanize djur som skulle kunna behandlas, även om veterinära räkningar kan vara hög. Mycket få några döda skyddsrum faktiskt passar in i den strikta definitionen av organisationer som MaxFund, som verkligen bara euthanizes djur med svår, untreatable sjukdomar. Förutom att eftersom inga döda vindskydd kan inte göra det svåra valet av euthanizing djur för att göra plats, måste de vända djur bort. I samhällen som inte fungerar tillsammans med några döda skyddsrum, innebär detta ofta att en stor börda läggs på så kallade öppna upptagande "skyddsrum, som skall vidta alla och alla djur som anmäls till dem. Kritiker inga döda härbärgen ibland kallar dem "begränsat tillträde" vindskydd, en hänvisning till det faktum att djur ofta vänt sig bort eftersom det inte finns något utrymme.

För några döda skydd skall fungera, är gemenskapens samarbete krävs . "No-kill rörelsen bygger på en gemensam insats mellan skydd och samhället, till att börja med ansvarsfullt djurägande, spaying och kastrering, och insikten att människor måste engagera sig i sina djur för livet. Inga döda skyddsrum ofta satsa en hel del energi i Samverkan ger hundträning, Spay och kliniker neutral, billiga vacciner, och antagande i samhället samt tjänster skydd. Utan stöd av sin gemenskap, en inga döda skydd kommer inte att lyckas.

Många humana samhällen, förutom att de flesta kommunala härbärgen, är öppen antagning vindskydd . Den ledningsgrupper vid dessa skyddsrum tro att erbjuda skydd för alla djur i nöd är av yttersta vikt, eftersom det erbjuder en god och human död för miljontals oönskade djur avlivas varje år. I vissa fall är dessa härbärgen beroende av insatser från lokala räddnings organisationer att spara adoptable djur överlämnas till öppen antagning skyddsrum. Detta är ett exempel på den kooperativa förståelse som kan finnas mellan öppen antagning och inga döda skyddsrum, och många kommuner väljer detta som utgångspunkt i sökvägen för att gå några döda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.