Vad är Hästtrailers?

Hästtrailers är icke-motoriserade släpvagnar som fäster din lastbil för transport av hästar. Det finns flera olika stilar och modeller att välja mellan, beroende på dina önskemål och krav.

Omfattande prisklasser kan du välja mellan en begagnad boskap släpvagn, med början omkring $ 500 US dollar (USD) till utarbeta Svanhals eller vändskiva lyx hästtrailers med uppehållsrum. Dessa kan köra en bra bit över $ 100,000 USD. Det enklaste och billigaste av hästtrailers är ett djur släpvagn. De har en öppen vik interiör för lastning och transport av hästar. De flesta passar tre eller fler hästar med ett steg upp för att lasta i den bakre delen av släpvagnen. Deras lätta stålramar med aluminium-skal gör dem mindre stabila eller bekväm än en verklig häst släpvagn, dock. Rostskador är den största oro för det här alternativet. Om du inte släpvagn din häst ofta och bara behöver en nödsituation, medicinsk transport, kan du överväga en stötfångare dra släpvagn. De flesta att transportera sina hästar till tillfälliga utställningar eller spår rider också föredrar denna stil, eftersom de är kostnadseffektiva, bekväm och säker. En boll hitch coupler ansluter till en boll under eller på den bakre stötfångaren av ditt fordon. Många är utrustade med en tunga domkraft för att höja eller sänka skarv för enkel anslutning.

Beroende på hur ofta de används, finns det många uppgraderingar för stötfångare dra släpvagnar för att tillgodose dina behov. De kommer med "stor häst" eller "standard häst" bås. En av de viktigaste faktorerna är om du föredrar sneda lastning eller rak lastning. Det sneda belastning Hästtrailers ladda hästar så att de står i en vinkel med vadderade skiljeväggar mellan varje häst. De är bättre för mindre hästar, som större hästar föredrar rymligare, rak belastning bås. En av de största fördelarna med sned belastning släpvagnar är att din häst kan sänka huvudet och andas mer bekvämt och naturligt. Hans muskler är mer avslappnad i den positionen också. I båset rak belastning, finns det en hylla framför din häst för utfodring.

Stötfångaren dra släpvagnar har slut lastats med full bredd bak ramper eller intensifiera lastning. De är mycket mer stabil och solid än djuren släpvagnar. Med undantag av boskap släpvagnar, mest Hästtrailers kommit med tack kvartal lagra tack, foder och redskap. De har också bra ventilationssystem, vilket är viktigt på längre sträckor. Den gooseneck och vändskiva hästtrailers är de mest bekväma, utarbeta, funktionell och pålitlig. Den Gooseneck innebär installation av en boll i sängen på din lastbil som ansluts till en koppling. Vändskiva är en mer varaktig version av Svanhals och installerar en kingpin på botten av din bogsera fordon. Eftersom dessa Hästtrailers bifoga i sängen på trucken istället för baksidan av fordonet, gör det möjligt för mer stabilitet och en större vändradie. Det gör släpvagnar gunga inte när du kör på motorvägen så att hästarna inte behöver hålla sig positionerat för balans. Dessa Hästtrailers kommer i alla storlekar från två boxar till fem. De flesta har exceptionella ventilationssystem, ramp lastning och stora, bekväma bås. Uppehållsrum involvera sovrum, badrum med dusch, pentry med inbyggd eller koppla upp alternativ. De större gooseneck eller vändskiva hästtrailers har sidobelastning ramper så hästarna kan lasta och lossa med huvudet före utan att behöva backa ut. Normalt kommer två hästar framåt och två bakåt med en på sidan. För dem som föredrar det sneda-modeller belastning, kan de passa bekvämt 6-8 hästar. I USA, som yrkesmässigt transporterar hästar sträcker sig från $ 2 USD per kilometer för längdskidåkning destinationer till $ 5 USD per kilometer för lokal, inom 200 sjömil (322-kilometer) resor. Priset beror på destination, villkor och hur fort du behöver din häst transporteras. Ofta tar det veckor att transportera din häst i hela landet för att de måste organisera vägar att ta upp och släppa ut hästarna på vägen.

Om du flyttar hästar regelbundet, kan du lätt att motivera att köpa egen häst släpvagn, även om du väljer att anlita någon som kan köra den åt dig. Det är också trevligt för din häst att lära känna sin egen transport fordon. Transportera dina egna hästar försäkrar er att de är bekväm och säker när du reser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.