Hur kan jag göra Dog Food?

mer husdjursägare börjat oroa tillsatser och andra mystiska ingredienser som finns i kommersiell hundmat, många väljer att göra hundmat hemma. Hemlagad hundfoder är faktiskt lätt att förbereda, med många av de ingredienser som kostar mycket mindre än livsmedel premien hund. Det är dock viktigt att se till att de naturliga hundmat kommer att möta näringsbehov ditt husdjur. Om du vill göra din egen hund mat, här är några saker att tänka på. Som ett första steg mot skapandet av frisk hund mat till ditt husdjur, tala med din veterinär. Faktorer såsom ålder ditt djur kommer rasen, och de särskilda hälsotillstånd påverkar vilka ingredienser som kan ingå i din hundmat recept. Innan du gör hundmat, måste du förstå de särskilda kostbehov din hund och flytta för att möta dem.

antar att din hund är frisk och inte har några allergier eller andra komplicerande faktorer, bör du hund mat som innehåller kött, grönsaker och en källa till stärkelse. En bra balans för att uppnå är fyrtio procent kött, grönsaker trettio procent, och trettio procent stärkelse. När du gör hundmat, kan det hända att resultatet av ditt arbete är något liknande för att förbereda en gryta.

Kött källor för hundmat är riklig. Utnyttja orgel kött såsom njurar eller lever. Det är också möjligt att göra hundmat med hackat oxkött och Turkiet som du köper i köttet departementet det lokala snabbköpet. Kontrollera att köttet är färskt och att du förvarar den med samma omsorg som du skulle något kött som köps upp för de mänskliga familjemedlemmarna.

Grönsaker kan också variera kraftigt. Grönsaker som collards eller grönkål brukar uppskattas av hundar och även innehåller många näringsämnen som de behöver. Rivna morötter är också ett utmärkt alternativ för integration. Tänk på de grönsaker du väljer bör komplimang köttet när det gäller att ge den rätta balansen i näringslära.

Stärkelse kan innehålla stärkelserika grönsaker såsom potatis. Du kan dock göra hundmat med havregryn, ris och pasta för att balansera behovet av stärkelse och kolhydrater. De bidrar också till att lägga större delen till mat, vilket är bra för matsmältningssystemet samt att ge viktiga näringsämnen.

Ett enkelt sätt att göra hundmat är att börja med en grundläggande recept. Brown ett halvt kilo hackat oxkött. Töm överflödigt fett och slänga i ett par rivna morötter och kanske några ångade och tärnade broccoli småblommorna. Lägg några havregryn och rör om. Resultatet blir en hund mat som kommer att glädja dina husdjur och även göra det möjligt för dig att veta exakt vad ditt husdjur är tidskrävande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.