Är Bug Spray Lämplig för husdjur?

Husdjur och vissa fel har välkända organisationer. Loppor pest katter, hundar, och ibland även råttor och myggbett kan överföra saker som hjärtmask till hundar. Djur bör inte vara loppor angripna, eller vara mottagliga för fästingar och myggor, men bug spray kanske inte det bästa sättet att gå tillväga för att hjälpa ditt husdjur fortfarande felfria.

Frågan om bugg Sprayen är säker För husdjur förtjänar lite uppmärksamhet. Första är felet spray ett avsedda för djur? Är det tänkt som ett myggmedel för människor? Alternativt, är det spray ett bekämpningsmedel du besprutning i ditt hem eller på växter att döda löss? Det finns så många olika typer av programfel sprayer på marknaden som man inte kan ge ett ja eller nej på denna fråga.

Några bug sprejer för djur är helt säker, men du bör konsultera en veterinär när du planerar att använda alla produkter på ditt husdjur. Vissa har naturligtvis baserade ingredienser men detta innebär inte nödvändigtvis att göra dem säkra. Produkter som innehåller tea tree olja och Pennyroyal får säljas som naturlig bug spray för husdjur, men de har inte visat sig särskilt effektiva, och de har potentiella hälsorisker för katter och hundar.

De flesta bug sprejer för sällskapsdjur som inte tillverkas som "naturliga" har tydliga varningar om dem om hjälp med omsorg. Det är en bra idé att undersöka om en spray, som kan inandas av både dig och ditt husdjur, är verkligen en bra väg att gå om spray hävdar risker för människor och husdjur. Insektsbekämpningsmedel för människor, exempelvis produkter som innehåller DEET ska aldrig användas på ditt husdjur.

DEET är särskilt farlig för djuren och kan få dem att utveckla neurologiska tillstånd. Om du vill använda DEET på dig själv, använder det när du är långt borta från ditt husdjur, och överväga lotionen snarare än bugg former spray som inte kommer att fungera som inhalationsmedel. All annan kontakt mellan lotion eller bug spray innehåller DEET och ditt husdjur bör undvikas. p

Bug sprutar som används i hemmet för att döda löss är ofta giftiga. Om du använder sprayer att bli av med kackerlackor, myror eller liknande, bör du ta bort ditt husdjur från hemmet medan du använder dem. Det är säkrare att använda djur fånga mekanismer eller produkter som myra Stakes, ge ditt djur inte kan komma åt dem. Det finns en betydande oro över användningen av de flesta kemiska bekämpningsmedel, särskilt i sprayform, i hemmen. Dessa kan vara farligt för husdjur och människor lika. Ett antal andra spray kemikalier kan hota ditt husdjur. Papegojor och andra fåglar är notoriskt mottagliga för många rengöring och luften frisk produkter. Du bör titta på hur ditt djur beter sig i ditt hem när du planerar att använda några rengöringskemikalier eller bug spray. Om du hund eller katt rutinmässigt slickar sig, mattor, golv, eller var som helst som du kan ha sprejat kända toxiner, kan du vara fara för ditt husdjur.

Det bästa råd är att fråga din veterinär vad insektsbekämpningsmedel är mest rekommenderas för ditt husdjur. Många av de "spot" behandlingar är betydligt säkrare att djur än en bugg spray skulle vara. Såvida regisserad av en veterinär, absolut inte använda bug spray som är avsedd för människor på din katt eller hund. Även de marknadsförs som "naturliga" kan orsaka hudirritation i husdjur, men inte människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.