Vad underull Rake?

underull raken är en husdjursvård verktyg som är utformat för att ta bort hår från ett djur är mjuk, lös underull utan att störa längre hår på övre skikt. Dessa verktyg är mycket användbart för att borsta ut djur i slutet av våren och försommaren, då den lösa underullen kan bli olidligt varmt, och de hjälper också till att drastiskt skära ner på utgjutelse. En bra underull raken kan också främja hudens hälsa genom att försiktigt stimulera cirkulation i huden och avlägsna döda hudceller.

De flesta sällskapsdjur tillförsel butiker säljer underull krattor, som kan komma i flera storlekar. En katt underull raken är oftast mindre, med mycket tätt placerade tänder, medan krattar avsedd för hundar är lite större. Det är också möjligt att använda underull rakor på större djur som får och lamor, tillsammans med djur som kaniner, om du har en angorakanin, till exempel, kan en underull rake användas för att försiktigt ta bort kaninens lossade päls för spinning till garn . En typisk underull räfsa ser ut ungefär som en kratta, med flexibla rostfria tänder som vanligtvis anges nära varandra. I vissa fall är två rader av offset tänder används för att förbättra gripande makt preparering verktyget. För att använda en underull rake, groomers bara försiktigt köra den över djuret, att hålla i handtaget så upprätt som möjligt och vara noga med att inte gräva i djurets hud med tänderna, vilket kan vara vassa och obekväma.

När underull rake används, kommer den allt hårdare övre hår på djurets päls glida igenom så raken bort lossade håren i underull. Dessa hår brukar vara fint och väldigt mjuk, och de kan klampa snabbt, så det är bra att rengöra underullen raken flera gånger när du använder den. För djur som sprider, kan underullen raken vara ett utmärkt verktyg, vilket ökar komforten och minskar risken för mattor, underull krattor kan även mer generellt för att bidra till att dra ut mattor.

när de letar efter en underull rake, kanske du vill hitta ett med en mjuk, flexibel handtag som kommer att känna dig bekväm när du använder den. Det är också en bra idé att hitta en underull raken som kan doppas i desinfektionsmedel regelbundet, och mellan djur. Överväga storleken på djuret att raken kommer att användas på, du kanske vill försiktigt testa pinnarna mot den mjuka huden på din inre armen så att raken känns bekväm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.