Vad är en jonisk Pet Brush?

En joniska sällskapsdjur borste är en batteridriven anordning som genererar en ström av positiva joner att enkelt rengöra ditt husdjur och ta bort lukt från sin päls. Det fungerar genom att släppa säkra nivåer av ozon, som neutraliserar lukter, på bara fem minuter. En joniska sällskapsdjur borste kan du fräscha ditt husdjurs päls utan tvål, vatten eller kemikalier. Jonisk sällskapsdjur pensel kan användas på hundar, katter, hästar, illrar, kaniner och andra djur lurviga. En joniska sällskapsdjur pensel kan även återställa mjukhet och glans till ditt husdjurs päls, samt ta bort trassel. De flesta av dessa prylar kommer med utbytbara plattor /kammar, en för korthåriga husdjur och en annan för långhåriga husdjur. Vissa versioner av joniska sällskapsdjur penseln har en masserande funktion för att stimulera cirkulationen. När du är klar kamma PET, kan de ackumulerade päls och ilska enkelt tas bort från frontpanelen på den joniska sällskapsdjur pensel.

Även om den joniska sällskapsdjur borsten är touted att vara tyst, kan ljudnivån från några borstar bli för mycket för vissa husdjur, så näthandla. Generellt sett är en joniska sällskapsdjur pensel lätt, enkel att använda och underhålla. Kostnader och funktioner kan variera, men de flesta ligger i olika prisklasser från under 10 US dollar (USD) till över 40 USD. Vissa modeller marknadsförs att erbjuda en anti-shedding funktionen. Vissa borstar använder AA-batterier och andra kräver ett 9 V batteri, som får eller inte får ingå med penseln. Andra funktioner inkluderar en produktgaranti och en slinga eller kortplats för bekväm hängande förvaring. Vissa versioner har en låg batteriindikatorn och /eller automatisk avstängning.

Användare överväga fördelarna med att använda en joniskt sällskapsdjur pensel att inkludera användarvänlighet, effektivitet i att ta bort en PET lukt och en långvarig batteri. En snabb daglig tandborstning kan minska behovet av täta bad för ditt husdjur. Hundar och katter med torr hud särskild nytta av färre bad och mer frekvent tandborstning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.