Vad är Grove of Titans?

Grove of Titans är ett stativ kust Redwoods nära Crescent City, Kalifornien. Träden i Grove of Titans tros vara bland de största Redwoods i världen, vilket gör dem bland världens största levande organismer. Placeringen av denna lund är en nära bevarade hemlighet känner till bara en handfull biologer, av vilka många har lovat att hålla platsen hemlig på grund av oro över risken för miljöskador som kan orsakas av nyfikna besökare.

Även om den exakta platsen för Grove of Titans är inte känt, har biologer avslöjat att det är inom gränserna för Jedediah Smith Redwoods State Park. Platsen upptäcktes 1998 av Steve Sillett och Michael Taylor, och en del biologer använda upptäckten för att illustrera att nya upptäckter inom naturvetenskapen har alltid runt hörnet. Den täta skogen i parken gömde Grove of Titans ganska bra ganska länge, även om det i lunden tyder på att det kan ha varit kända för människorna på 1940-talet.

Lost Monarch, ett av träden i lunden, tros vara den största kusten furu i världen, i termer av ren volym. Utöver Lost Monarch, lunden också värd för Del Norte Titan, Aragorn, Aldebaran, och Sacajawea, utöver Screaming Titans, ett par träd med varandra stammar. The Grove of Titans också hyser ett antal svärd ormbunkar, många som växte på trädstammarna förutom marken.

Denna lund har kallats viktigt biologiskt på grund av storleken av träden , och på grund av det faktum att det har varit relativt opåverkade. Som ofta sker i naturliga redwood skogarna består Grove of Titans faktiskt av en ring av träd som omger en öppen äng, med olika buskar utöver svärdet ormbunkar bor på undervegetationen, den del av marken under trädkronorna på träden.

Många vill besöka Grove of Titans när de har hört talas om det, och Jedediah Smith har upplevt en uptick för besökare sedan 1998. Men biologer varna för att en stor del av gångtrafik skulle kunna äventyra område, skadar undervegetationen och gör det svårt att behandla Grove of Titans som en ren miljö. The Grove är också mycket svårt att nå, och det kan vara lätt att gå vilse i den täta skogen av parken, så de rekommenderar att personer som saknar erfarenhet undvika resor i parken på egen hand eftersom de kan bli förvirrade och förlorade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.