Vad är Dog fosterhem?

Dog fosterhem är en unik idé som lättar bördan för skyddsrum, och även kan finnas i program som tåget guide eller hundar hjälp. Precis fosterhem för barn, hund fosterhem är ett sätt att tillfälligt skyddande hundar tills ett permanent hem kan hittas för dem. En hund eller katt kan främjas om den kräver särskild uppmärksamhet, beteende omskolning, eller tid att återhämta sig efter en sjukdom eller skada. Genom att ge hunden mer utrymme och en hemmiljö, hundar ofta blir mer "godtagbar", och åtminstone sparas från snabba euthanization när skyddsrum blir överfulla. Det enklaste hunden fosterhem finns att ta hand om någon hund som kanske behöver ett tillfälligt hem. Enskilda familjer eller husdjursägare kan vara villiga att ta hand om en hund för ett par dagar, en vecka eller ens ett par månader. Hålla hunden i en mer social miljö i ett hem är vanligtvis mindre restriktiv än att hålla en hund vid ett djurhemmet. Raser som kräver mycket motion kan få sina behov varit bättre hund fosterhem, när de inte kan i ett skyddsrum.

Hund fosterhem är ofta organiserade för att arbeta tillsammans med djur vindskydd eller humana samhällen, och arbetet med att få hunden antog hör till skyddsrummet. Många bostäder arbetstagarna alltid främja en hund eller katt hemma, och kommer att nå ut till andra husdjursägare att göra detsamma. En njutning av djur och en förmåga att ta hand om dem på ett lämpligt brukar allt som krävs för att bli en hund fosterförälder. En annan typ av hund främja en ras räddningstjänst. I många stater får djur av de flesta raser tas hund fosterhem för att hjälpa djuret återhämta sig från dålig behandling, förlusten av ett hem, sjukdom eller återgå till en uppfödare som redan har ett maximalt antal hundar. Om du letar efter en specifik ras till ett lägre pris, är det en bra idé att undersöka tjänster ras räddning. De har ofta hundar endast ett eller två år gammal som har fått tillräcklig uppmärksamhet och omsorg för att göra bra husdjur. Men vissa har utsatts för djurplågeri och kan kräva specialiserad hem eller vård.

Många tjänster som utbildar assistanshundar be stödjande familjer och deras organisationer för att främja valpar, eller att kort vård för vuxna hundar som ska utbildas. Vanligtvis är dessa hund fosterhem är mindre restriktiva än de hem som för vuxna hundar medan de genomgår särskild utbildning. Normalt är valpar bara umgicks och kan få grundläggande utbildning, som papper eller badrum utbildning. I första hand är det fosterhem där leverantören kan erbjuda kärlek till hunden så det är väl anpassas och mottaglig för träning.

Varje organisation har sina egna behörighetskrav för hund fosterhem. Alla hund fosterers har gemensamt fröjder och arbete att ta hand om ett djur, och ibland problem med att ge upp hundar till andra människor. Speciellt när en hund måste vara kvar i ett fosterhem under en lång tid, kan det vara en utmaning att ge upp ett djur. De flesta människor som regelbundet främja hundar skulle instämma i att denna lilla förlust är väl återbetalas genom att se hunden placeras på ett kärleksfullt och stabilt hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.