Vilka är Hemingway Cats?

Hemingway Katter är en koloni av polydactyl katter kvar på Ernest Hemingway Home and Museum i Key West, Florida. Många besökare till museet njuta interagera med katter, ett levande arv av Hemingways katt-älskande person, och personalen på museet ansvarar för att upprätthålla hälsa och välbefinnande av katter, enligt villkoren i Hemingways kommer.

dessa berömda kattdjur härstammar från Snowball, en sex-toed katt ges till Hemingway medan han levde i Key West. Snöboll tydligen kom från en sjökapten, och samtidigt lever på Key West, far till katten ett antal avkommor som alla också uppvisade drag av polydactyly. Många av Hemingway Katter är ättlingar till de ursprungliga Hemingway katt, och katter finns i en mängd olika färger och storlekar, med olika grader av polydactyly från en enda extra tå flera extra siffror. Eftersom Key West är en ö, kan man förmoda att de flesta katter på ön är förmodligen anhöriga till Hemingway Cats, och det finns en hög polydactyly på ön utanför gemenskapen av Hemingway Cats att stödja denna teori. Hemingway Katter har också varit orsak till en del kontroverser, med några bofasta befolkningen på öarna är oroliga för sin välfärd, medan andra har motsatt sig närvaro av katter, eftersom de tidigare har rätt att köra vilt på ön och rör upp problem med lokala kattdjur. Som svar på kritiken om behandlingen av Hemingway Cats, personalen på Hemingway Museum har gjort vissa ansträngningar för att begränsa dem, bland annat inrättandet av ett spay och neutral program för att hålla befolkningen i Hemingway Cats runt 60. Katterna får också vanliga rutin veterinärvård från en besökande veterinär och loppmarknader kontroll produkter används för att förhindra spridning av loppor. Katterna är också begränsad på plats så mycket som möjligt.

På ett ställe var medlemmar av allmänheten kan anta katter från Hemingway klanen, även om detta är inte längre tillåtet, på grund av spay /neutral program som har hållit befolkningen under kontroll. Däremot är det fullt troligt att många utlöpare av den berömda katten kolonin finns i andra regioner i USA, att dela med sig polydactyly till sina lokala samhällen. Med tanke på att polydactyly är redan en gemensam mutation på östkust i USA, vissa områden har antagligen en mutation kurs som är så hög att det har blivit vanligare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.