Vad är vissa typer av sköldpaddor?

Det finns många olika typer av sköldpaddor på jorden, allt från små sköldpaddor som gör idealiska husdjur, till större sköldpaddor oanvändbar till fångenskap. Det finns också sköldpaddor, som är typer av sköldpaddor särskilt anpassad för att leva på land, snarare än i vattnet. Sköldpaddor är en av de äldsta grupperna av reptiler på planeten, med förfäder som levde för mer än 215 miljoner år sedan, vilket gör dem ännu äldre än ormar och ödlor. Med över 300 arter passerar fjorton överlevande familjer, det finns sköldpaddor på alla kontinenter i världen, utom Antarktis, och de har varit en del av människans myt och kultur i årtusenden. Det finns tre underordningarna av sköldpaddor, varav endast två har levande representanter. En av dessa, Gömhalssköldpaddor, innehåller de flesta av de typer av sköldpaddor kända människor, inklusive alla sköldpaddor och havssköldpaddor. Andra ordning, Vändhalssköldpaddor, innehåller olika typer av sköldpaddor som kallas sida hals sköldpaddor, en grupp av sötvattenssköldpaddan att anpassa sina huvuden i sina skal på ett särskiljande sätt. Även sköldpaddor och sköldpaddor är båda också sköldpaddor, många använder ordet sköldpaddan att endast hänvisa till havssköldpaddor, sköldpaddor för att hänvisa till sötvattensköldpaddor och sköldpadda att hänvisa till mark-bostad sköldpaddor. p

Olika typer av sköldpaddor regleras som husdjur i USA, främst på grund av oro över deras förmåga att ta upp och överföra salmonella. Som ett resultat, är försäljningen av sköldpaddor under fyra inches (10cm) i längd olaglig i alla stater, utom i undervisningssyfte. Vissa arter av sköldpaddor, såsom Red-eared Slider, regleras också i vissa stater, eftersom de kan ses som invasives. Det finns många typer av sköldpaddor på jorden, men bara en handfull är vanligt ses som sällskapsdjur i västvärlden. Ett antal av dessa är sköldpaddor, eftersom det faktum att de bor på mark gör dem lättare att vårda på många sätt. Generellt kan de typer av sköldpaddor gynnad som sällskapsdjur är relativt små, överleva i en mängd olika temperatur och luftfuktighet, och har flexibla kostvanor. Vissa arter av sköldpaddor är mycket bräckliga, och dessa inte tenderar att göra bra husdjur.

Spotted Turtle, Clemmys guattata , är ett populärt sällskapsdjur havssköldpadda. De är ursprungligen från USA, och kan leva antingen utomhus där temperaturen är tillräckligt varmt, eller i ett akvarium. De behöver ett temperaturintervall på mellan 72 och 81 grader Fahrenheit (22-27 grader), och är köttätande. North American Wood Turtle, Clemmys insculpta , är en annan populär sällskapsdjur havssköldpadda, kunna leva i ett temperaturområde på 65 till 80 grader Fahrenheit (18-26 grader Celsius). De kommer att gräva i leran i ett akvarium om bestämmelser för dem, och dessutom älskar att klättra i träd, gör en sluten topp avgörande.

The Red-footed Tortoise, Geochelone carbonaia , är en av de mest populära i landet landsköldpaddor för sällskapsdjur. En tropisk sköldpadda från Sydamerika, de behöver ett terrarium förvaras vid över 70% luftfuktighet och mellan 75 och 85 grader Fahrenheit (24-29 grader). Den ryska Tortoise, Testudo horsfieldii , är en annan populär sällskapsdjur sköldpadda, delvis på grund av sin ringa storlek. I själva verket var en rysk landsköldpadda en av de första djuren i rymden, som sänds av ryssarna från 14 september har till 21 September, 1968.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.