Vad är vissa raser av Chicken?

flesta konsumenter är inte medvetna om att höns finns i en mängd olika raser, från exotiska letar Frizzled Cochin till mer vardagliga Rhode Island Red. Kyckling raser kommer i en otrolig mängd olika storlekar, färger och former, med vissa arter producerar stora mängder ägg, medan andra föds upp för prydnadsändamål köttproducerande skäl. Mest kyckling raser finns lättillgängliga genom speciella leverantörer, och är ett roligt sätt att liva upp gården och huset, med vissa raser gör mycket bra husdjur.

Bland de mer exotiska kyckling raser är Araucana, en kyckling som producerar ägg att variera i färg från ljust grönt till blått. Araucanas har knippen av fjädrar över öronen och lång, smal organ, och är en medelstor ras av fågel. En annan exotisk ras är Phoenix. Phoenix Roosters har långa, flytande svansar som kan nå upp till tre meter (en meter) i längd, medan hönor har en gyllene päls. Phoenix är en kinesisk ras, och de var värdefullt även i Prydnadsträdgårdar i århundraden. En av de minsta kyckling raser är Bantam, med de flesta fåglar kunna passa inbäddat i palm i dina händer. Bantam Roosters normalt har mycket upprätt, flytande svansar och en kaxig fjäderben som motsäger deras storlek. Höns är liten och smidig, om ömtåliga bleka vita ägg på regelbundet. Bantams är också mycket tama, och gjorde idealiska husdjur samt kamrater.

Bland de mer säregna letar kyckling raser är Cochins, som omfattar Frizzled Cochin, som ser ut som om det har varit genom en vindtunnel. Andra ovanliga kyckling raser omfattar fjäder-footed raser, som har tofsar av fjädrar liknar tossor på fötterna. De flesta av fjäder footed-raser är också mycket fluffigt, med flera lager av mjuka fjädrar på deras kroppar.

Många kyckling raser också ha exotiska och dekorativa kammar, däribland polska, Houdans, sultaner och Crevecouers. Dessa kyckling raser bör övervakas noggrant för att säkerställa att andra fåglar inte trakassera dem, eftersom vissa kycklingar inte kan motstå att målet på en stor fluffig tofs. Om inte separerade i tid, kommer andra höns picka den crested raser flintskallig.

För kött, raser smakrik kyckling såsom Cornish är idealiska, med en stor, fast bröst. För ägg, kyckling raser såsom Rhode Island Red, Orpington, Minorcas, Hamburgs och Leghorns är alla bra val.

En flock höns kan ge ljus, färg, karaktär och roligt att en gårdsplan, medan vissa kyckling raser kan bli älskade familjemedlemmar. Många människor är omedvetna om den mångfald av kyckling raser, som alla producerar ägg och kött samtidigt vara underhållande att ha runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.