Vad är några Återvinningsbart objekt?

Det är inte så svårt att "go green" som man kan tro. Det första steget verkligen är att öka medvetenheten och ställer frågan, "Vilka saker kan jag återvinna?" Du kan bli förvånad över svaret.

De flesta vet att gemensamma återvinningsbart inkl glas, plast, aluminium, papper och kartong. Vissa orter ger återvinning pick-up, där du helt enkelt din utsedda återvinningskärl ute på trottoaren. Andra ställen erbjuder återvinning drop-off platser, där du kan ge dina objekt för återvinning och sätta dem i lådor. Kontrollera alltid de regler och vara artig-skölj glas-och plastbehållare, separat färgat glas, om det krävs, ta bort kapsyler och följa eventuella andra restriktioner införs.

Andra punkter som är viktiga att återvinna men ofta glöms bort är farliga material såsom batterier, färg, elektronik, bekämpningsmedel och motorolja. Anledningen till att dessa återvinningsbara punkter är viktiga är att de ofta innehåller giftiga kemikalier som kan läcka ut i mark eller grundvatten. Kontakta din lokala återvinningsstation för att ta reda på hur du återvinner dessa, eller något annat återvinningsbart objekt som du har frågor om. Du bör också komma ihåg att nästan alla metallföremål kan återvinnas. Du kan söka på nätet efter företag som kommer att plocka upp gamla metall apparater, brandsläckare, och även gamla bilar för reservdelar. Generellt, när du köper en ny uppsättning däck, kommer företaget att ta och återvinna de gamla. Detta är ibland riktigt med nya apparater eller till och med större inköp elektronik. Det är en bra idé att kontrollera och se.

Bli kreativ med dina återvinning. Om du köper en ny dator, be företaget om de erbjuder ett program för återvinning av gamla datorer-ofta kommer du att kunna posta din gamla dator tillbaka till företaget eller till en liten kostnad för dig. Om företaget inte äger datorn och det fortfarande fungerar väl, anser att donera det till en välgörenhetsorganisation.

Donera objekt till en välgörenhetsorganisation är ett bra sätt att återvinna och hjälpa andra på samma gång. Överväg att donera möbler, leksaker, gamla kläder, glasögon, musikinstrument, eller ens apparater. Gamla mobiltelefoner ofta samlas för soldater att använda medan utomeuropeiska. Om du har en favorit kärlek, ta en stund att ringa och ställa några frågor kan hjälpa dig att planera i förväg för donationer. Om du har gamla böcker, cd eller dvd som du vill bli av med, anser registrerar dig för ett handelssystem tjänst. Det är lätt att hitta ett program som detta på nätet-de flesta kan du skapa en lista med objekt som du har tillsammans med en lista över objekt som du vill. Du kommer då att kunna handla med andra människor utan att behöva kasta bort någonting.

Det finns andra sätt att leva i en jord vänligt sätt också. Använda återanvändbara vattenflaskor och miljövänliga påsar duk för matinköp kan skära ner på mängden skapade av avfall och återvinningen du behöver göra. Om du slutar och anser att det, återvinningsbara objekt överallt. Du behöver bara titta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.