Vad är en Brown Recluse Spider?

Brown enstöring spindlar är giftiga spindlar, hemma i USA och fann kust till kust. Bortsett från deras potent gift, brun enstöring spindlar, medför en stor riskfaktor eftersom de ofta bor i hus. Den bruna enstöring spider är ljusbrun till brun, och ganska liten på cirka 1 /4 "-1 /2 "(6 mm till 12mm). Det är täckt med kort hår som ger en suddig, ibland blankt utseende. Benen är mörkare och inte spined. På baksidan av den bruna eremit spindeln finns en märkning som liknar en fiol, hals fiol pekar tillbaka mot baksidan av spindeln. Violin själv är oftast svart eller mörkt brun. På grund av detta Kännetecknet är brun enstöring spindlar även kallad violin eller spindlar fiddleback.

Brown enstöring spindlar kommer att söka upp avskilda områden att bo i hemmet. Fördelaktiga platser är relativt mörkt och ostört, såsom garderober, inuti kläder eller skor, eller under möbler. De kan också bo utanför huset. Brown enstöring spindlar är inte aggressiva men betten kan uppstå när spindeln är ovetande störd. Detta inträffar vanligtvis när halka på kläder, städning områden som ett garage, eller när du sover, som spindlar döljer ofta i sängkläder.

Symptomen på en brun eremit spindel bett kan variera beroende på mängden injicerat gift, och hälsan hos offret. Personer med nedsatt system, barn och äldre löper större risk att utveckla mer allvarliga reaktioner. En brun enstöring spindel bett är sällan dödliga, men det kan vara allvarliga, producerar svåra influensaliknande symtom som illamående, frossa och feber. Nekros, som bryter ned celler och vävnader på platsen för bettet, kan skapa ett öppet sår som tar lång tid att läka. Det vissa fall detta sår kommer att fortsätta att växa, vilket kan leda till potentiellt allvarliga komplikationer. I sällsynta fall systematiska fel kan senaste åren, vilket leder till återkommande nekros på platsen för en ny skada.

För att inte uppmuntra bruna enstöring spindlar från att bosätta sig i ditt hem hålla mörkare områden så rena som möjligt. Bort förvaringslådor under sängen, och undvika sängkappor. Använd handskar, långa ärmar och långa byxor när du arbetar inom områden som skulle locka bruna enstöring spindlar, såsom garage, vedtrave, barn eller byggnad. Kolla handskar, stövlar och skor innan de halkar dem, och skaka ur kläderna. Kontrollera att alla skärmar på ditt hem passa väl och använda dörr svep. Fundera plast baljor och plastpåsar för förvaring snarare än pappkartonger.

Om biten av en brun eremit spindel se din läkare eller närmaste GIFTINFORMATIONSCENTRAL. Det finns ingen antivenin men behandling kan ges. Bett av en brun eremit spindel kan feldiagnosticeras som bett av en luffare spindel, eller ens symptom på borrelios, så ta med spindeln med dig om det är möjligt. Om du inte kan hitta spindel, eller är osäker på när du var lite, dra tillbaka din säng och kontrollera dina lakan. En krossad eller död spindel har fortfarande diagnostiskt värde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.