Vad är en American Saddlebred?

American Saddlebred är en unikt amerikansk hästras som är känd för sin prålig gångarter. Dessa hästar är elegant, mycket elegant, och berömda förgäves, när i ringen, Saddlebreds tenderar att klara sig på en hög nivå, ofta locka en hel del uppmärksamhet. Förutom att vara flashiga, American Saddlebred Horse är också vänlig, godmodig, och mycket anpassningsbar till ett stort utbud av ridning stilar och ämnesområden, vilket gör dessa hästar populär med ryttare från olika bakgrund. Dessa hästar härstammar från den lätta nöje hästar kom till Amerika från England på 1700-talet. Av 1800-talet hade uppfödare i Kentucky utvecklat sin egen distinkta ta på dessa europeiska hästar, avel en häst med prålig gångarter, uthållighet, och en mycket attraktiv konformation. Ursprungligen var kända av dessa hästar som Kentucky Saddlers. Senare var kända som de amerikanska ridhästar, och så småningom namnet "American Saddlebred" antogs för denna hästras. är Saddlebreds gaited, vilket innebär att det förutom de välkända skritt trav och Canter, de är naturligtvis också kunna ställa ut andra gångarter, en fyra beat långsam gångart som är som en ambling promenad och rack, en fartfylld, hög-stepping gång som ofta visade sig i sadelsätet tävlingar på häst visar. Förutom att vara flashiga dessa gångarter är också bekväm att sitta på grund av det rinnande rörelse i hästens kropp.

De flesta amerikanska Saddlebred Hästar är brun, fux, brun eller svart, men andra färger är tillåtna . Dessa hästar är muskulösa, med sluttande axlar och muskulösa bakbenen. De är också kända för sina långa, flytande svansar, som ofta hålls bundna upp i stallet så att de kan växa till otroliga längder utan snagging eller släpades på marken. Saddlebreds vanligtvis kvar unbraided för konkurrensen att visa upp sina streaming man och svans. var dessa hästar ursprungligen fötts upp för nöje ridning och inspektioner gård. Idag är Saddlebreds ridit och körs i en mängd olika discipliner, att visas i sadelsätet tävlingar, som jägare /hoppare i dressyr, och som parad fästen, där deras graciösa gångarter är särskilt väl lämpade. Saddlebreds också ridit i västra please.

The American Saddlebred är ofta ridit med deras svansar som "med hjälp av en speciell del av sele som stöder och svansen, snarare än att låta det rinna rakt ner, vilket är naturligt. Vissa tycker att utseendet på en uppsättning svans estetiskt tilltalande, och några hästar med "hack" med ett kirurgiskt ingrepp som tillåter dem att göra sina svansar ännu högre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.