Vad är Healing Touch for Animals?

Healing Touch för djur är en modalitet energi arbete syftar till att läka och djur balans. Det har utvecklats av Carol Komitor, och ofta kallad Komitor metod också. Healing Touch för djur är en licensierad form av energi arbete, och klasser erbjuds endast via godkända instruktörer och verkstäder.

Healing Touch for Animals växte fram ur Healing Touch modalitet, som bildades 1991 av Komitor. Efter år att arbeta som veterinär tekniker, kombinerad Komitor hennes tidigare modaliteten, avsedd för människor, med förståelse för djurens fysiologi och funktion, att skapa Healing Touch for Animals. är mentaliteten bakom Healing Touch för djur som beskrivs som "Heart-centrerad vård", vilket innebär att patienten och helare ses som jämlikar som deltar i en kärleksfull form av ömsesidigt healing. Healing Touch for Animals bygger, som namnet antyder, på en lätt beröring, som är avsedd att vara icke-invasiv. Tanken är att denna beröring hjälper till att återställa en balans i det energetiska fungerar djuret.

Healing Touch for Animals är avsedd att lindra och stöd i helande ett brett spektrum av symptom och problem hos djur. Detta omfattar de faktiska sår, beteendeproblem, inre skada, genomgripande sjukdom och allmän stress. Healing Touch för djuren som ett alternativ modalitet, och det finns många inom den traditionella veterinärmedicinska världen som anser det vara mycket ineffektivt. Samtidigt har den en stark efter, och många hängivna anhängare som ger otaliga anekdoter om dess effektivitet.

Healing Touch for Animals är utformad för att fungera med alla slags djur. Djur som behandlats med Healing Touch for Animals täcker ett område som innehåller små möss, leguaner, hästar, elefanter, papegojor, och även fiskar. De idéer som är tänkta att vara universell nog att gälla för alla storlekar, familjer och temperament varelse. Denna metod fungerar genom att frigöra endorfiner i den varelse som behandlas. Detta i sin tur bidrar till att frigöra stress, som låter djurets kropp frigöra energi för att läka och fungera mer effektivt. Denna funktion är tydligast på den fysiska nivån, men sträcker sig även till det emotionella och mentala nivån.

Personer som vill bli läkare i Healing Touch för djur kan hitta en verkstad i närheten av dem. Det finns fyra olika nivåer av Healing Touch for Animals certifiering. Nivå 1-certifieringen är en tredagars workshop med hundar och hästar tänkt att ge en översikt av processen, och visar dess grundläggande ändamål. Nivå 2 bygger på de principer som utforskas i nivå 1, men fokuserar på mer specifika tekniker. Level 3 fortsätter att utforska tekniken, och introducerar användning av eteriska oljor, samt tekniker såsom distans healing. Den slutliga nivån behandlar avancerade metoder, till exempel användning av ljud och stämgafflar i läkningen och även lägger sista grunden för en student att försöka bli Healing Touch for Animals Certified, så att de kan börja en privat praktik.

p

Workshops erbjuds över hela världen, och utövare av Healing Touch för Djur kan hittas i många olika länder. Varierar ganska kraftigt beroende på utövaren och storlek och svårigheten att djuret är i behov av vård. Som ett alternativ healing modalitet, dock Healing Touch for Animals överraskande lågt pris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.