Måste alla hundar behöver hjärtmask Pills?

Veterinärer rekommenderar att alla hundar inte närvarande infekterade med stadier av hjärtmask ges hjärtmask piller. Bara i USA, fall av hjärtmask förekommer i varje stat, och medan det finns vissa behandlingar mot hjärtmask, kan de inte hjälpa en hund i avancerade stadier av sjukdomen. Liksom, hundar som först smittade med hjärtmask kan vara helt symptomfria. Allt eftersom sjukdomen fortskrider deras lidande kan vara intensiv eftersom deras hjärta blir fylld med stadier av hjärtmask. Innan sätta en hund på heartworm piller kommer veterinären utföra förmodligen ett test för att vara säker på att hunden inte redan är infekterade . Infektion sker genom bett från smittade myggor. Det är en myt att inomhus hundar inte får hjärtmaskendemiska, eller att hundar med raggiga pälsen är bättre skyddade. Alla hundar kan drabbas av enstaka bett av en mygga som bär hjärtmasklarver.

hjärtmask piller är ganska lätta att ta, och förhållandevis billigt som sällskapsdjur medicin går. Genomsnittlig behandling varierar i pris från sex till åtta amerikanska dollar (USD) per månad. Några aktuella behandlingar också kan användas i stället för piller och kan avvärja loppor och fästingar också.

behandling efter en hund är smittad kan vara mycket dyrare. Det finns för närvarande bara en hjärtmasken läkemedlet som godkänns av FDA, och det kan få negativa biverkningar på hunden. Dessutom är behandling inte alltid leda till ett botemedel, särskilt när hunden hjärta är betydligt skadad. Det kan vara möjligt att döda maskar, men skador på hjärtat kan vara oersättliga. ett uns av förebyggande åtgärder i fråga om hjärtmask piller är säkert värd mer än sin kilo bota. Heartworm piller erbjudande som förebyggande på ett fyndpris. Man bör tala med en veterinär om huruvida hjärtmaskendemiska tabletter, injektioner eller aktuella behandlingar är det bästa sättet att gå. Vissa veterinärer kommer även arbeta med husdjursägare på låga inkomster att se till att en hund kan ges hjärtmask piller eller annan lämplig behandling.

För dem som tycker hjärtmask är inget större sjukdom hos hundar, kan man titta vid obduktionen bilder av svällde hjärtan hundar fylld till brädden med stadier av hjärtmask. Progressive symptom kan orsaka hosta, svullnad i hjärtat, ansamling av vätska i magen, och svullnad i levern. Hundar kan förlora sin aptit, förlora betydande vikt, och kan ha svimningarna. Ibland hjärtmaskar migrera till andra delar av kroppen och har påverkat hjärna, ögon och ryggmärg.

Det verkar onödigt att låta en hund att genomgå dessa symptom När förebyggande genom hjärtmasken piller eller andra läkemedel finns tillgängligt på ett relativt billigt pris. Husdjursägare kan rädda hundar betydande smärta, potentiellt dyra behandlingar, och eventuella tidig död genom hjärtmask piller. De är något som alla hundägare borde på allvar engagera sig, för att förhindra onödigt lidande i älskade husdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.