Is My Dog Ready for the Dog Park?

Rover eller platsen behöver lite tid att köra, och vädret är vackert. Du kan lyckligtvis kunna ge din hund en resa till en närbelägen hund parken, där han eller hon kan springa untethered och umgås med andra hundar. Men innan du besöker en sådan park, bör du överväga om din hund är redo för hundpark. Det finns några orsaker till att en hund inte kan vara redo för hund parken. Först skall hunden vara kastrerade och kastrerade innan besök, om du inte vill vara stolt morfar med en kull valpar. Tikar i värme kan orsaka kämpar för att bryta ut bland oförändrat män, och det är viktigt att undvika detta när det är möjligt, genom att inte tillåta en kvinnlig unspayed hund i parken för att skapa problem, eller genom att skydda dina oförändrade manliga hund från möjligheten av sådana slagsmål . En annan sak du bör tänka på om du och din hund kompis är redo för hunden parken är din hunds hälsa i allmänhet. Är hunden upp på vaccinationer, som behandlats för loppor, och inte hysa någon sjukdom som kan smitta andra hundar? För din egen hund skull, räkna inte med att hälsa på andra hundar på hunden park-säker på att din hund är aktuell på alla veterinären rekommenderade vaccinationer. Av hänsyn till andra djur, inte ta ett sjukt djur till hund parken, särskilt om du är osäker på om denna sjukdom är smittsam. Du bör utvärdera beteendet hos dina djur för att avgöra om han eller hon är redo för hunden parken. De flesta djur utbildare rekommenderar att först din hund ska reagera konsekvent på en "komma" kommandot. Dessutom kan en hund inte är redo för hunden parken om han eller hon har visat aggressivitet till andra hundar. Om detta är fallet, behöver du verkligen att kontrollera de omständigheter under vilka din hund möter andra djur, med hjälp av en bra tränare eller genom beteende klasser. När hunden är tillförlitligt passiv kring andra djur, en hund parken kan bli en perfekt dag ut för din hund.

Vissa djur utbildare är snabba att påpeka att ni kan gå i god för din egen hund, men Du kan inte svara för andra hundars beteende när du kommer till parken. Du kanske vill besöka hund parker under ledig tid, till exempel mot kvällen, när det finns färre hundar där. Ibland när hundar träffas i förpackningar kan vara överväldigande, så normalt just nu när det finns ett mindre hundar kan vara att din hund fördel. Ta bort din hund från parken om man notera ett annat djur vara aggressiv, eller undersökning parken först och titta på beteendet hos andra djur innan du skriver hundpark. Det finns några alternativ till hund parker om du d vill ge din hund några "nästan" off koppel tid. Du kan ta en hund till en avskild strand, fält, et cetera, och använda en lång lina 25-50 fot (7. 62-15. 24 m) bifogas hundens koppel eller halsband, som gör det möjligt för dem att köra en sträcka. Detta kan visa sig vara ett bra sätt att hjälpa hundar få extra motion, men ändå behålla dem i koppel.

Å andra sidan, om du känner att din hund är redo för hund parken, finns det några sista minuten förslag. Ta med lite vatten för hunden att dricka, och en handduk i fall det finns ett vatten lekplats i parken. Du skulle kanske även vill ta med en behandling eller två, men inte anpassa dessa till de begränsas av parken om du inte kan hålla dem väl dolda. Om du ger delikatesser att din hund i parken, kan du hamna i centrum för varje hund där. Glöm inte att ta några rena påsar så att du kan hjälpa till att hålla parken en trevlig miljö för alla hundar och deras ägare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.