Hur kan jag hjälpa en Teething Puppy?

Hjälp ditt barnsjukdomar valp bör fokusera på flera saker. Dessa bidrar till att ge valpen befrielse från obehag från tänder, lära valpen att inte alla saker i huset är tugga leksaker samt arbeta för att se till att valpen inte munnen dig eller andra medlemmar i ditt hushåll. Du måste också se till att barnsjukdomar valp beteende inte äventyrar ditt husdjur. När valparna börjar FÅ TÄNDER, de riskerar att bli lite obekväm. Du kan ge valpen lite hjälp med detta genom att frysa deras leksaker eller ben, så att när man tuggar på dem, ger kylan en bedövande känsla i tandköttet. Om du noterar att tandköttet är inflammerat, lite tryck och massage på tandköttet kan också ge några lugnande lättnad.

Alla hundar är att obekväma när de FÅ TÄNDER, men de barnsjukdomar valpen sannolikt att svara på tänder genom att vilja tugga på allt inom synhåll. Detta innebär att du måste hålla saker som skor och strumpor ur vägen av ditt djur, och du ska aldrig ge ett husdjur gamla husgeråd, kläder och skor att tugga på för att lindra barnsjukdomar. Din hund är inte troligt att förstå skillnaden mellan din gamla tofflor och din nya, som kan stärka tuggar beteende senare i livet.

Först, när du inte kan titta på valpen på natten eller när du inte är hemma, kan du överväga att använda en låda. Detta håller hunden i en säker "ingen tuggar zone" så det kan inte förstöra möbler, skor och strumpor, tidningar eller något annat runt. Även när en valp skulle bli något man bör inte tugga på, kan du ersätta den direkt med en godtagbar tugga leksak. Beröm valpen när den godkänner leksaken och börjar tugga på den för att förstärka tanken att det finns särskilda leksaker valp i huset. En barnsjukdomar valp kan uppvisa en stor orala beteende. Det kommer mun dig och kanske till och med bett. Detta beteende måste omedelbart motverkas så att hunden inte växa upp och bli en biter. När en valp mun eller bits, omdirigera den direkt på en acceptabel leksak, och om möjligt, lämna valpen ensam en stund efteråt. Det är också en bra idé att ha valpar umgås med andra hundar, eftersom andra hundar tenderar att sätta stopp för orala beteende med ett morrande som kan ge ett betydande intryck.

de barnsjukdomar valp i hemmet är också en valp i riskzonen eftersom det kommer att tugga på massor av saker som är farliga. Du måste valp-bevis ditt hem och se till att valpen inte kan ta sig till saker som elektriska ledningar och att det inte finns några saker på marken som skulle skada dina tänder valp. Inte till exempel utelämnar myra andelar med gift i dem, och om det behövs, ge en trygg plats i ditt hus för ditt husdjur. Senare, när tandsprickning beteende försvinner, särskilt om du har förstärkts "tugga leksak bara" beteende, du husdjur är mindre troligt att tugga på enstaka sak inom räckhåll att de förmodligen inte skulle få (även om detta inte gäller alla hundar).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.