Hur kan jag förbereda mig för att anta en hund?

anta ett husdjur kan vara ett underbart sätt att få en ny familjemedlem och samtidigt tillhandahålla ett hem till ett djur som behöver det. Om du är på väg att anta en hund, kan det vara störande i början, medan husdjur och människor anpassar sig till varandra, och det är viktigt att införa en ny hund med omsorg. När någon är beredd att anta en hund, några förberedelser kan göras så att processen blir enklare och roligare för alla inblandade. Det första beslutet att göra när man har en hund där hunden kommer från. Flesta områden har fler än en typ av djurhemmet, och var och en har särskilda nackdelar och fördelar. Om ni antar en hund genom en hund rädda organisation, kan du sluta med ett djur som har särskilda behov eller beteendeproblem som en följd av missbruk. Om du går till hunden pund, kanske du kan rädda en hund från euthanization. På lokal SPCA eller Humane Society, ett brett sortiment av hundar är vanligtvis tillgängliga för adoption inklusive offer för övergrepp, övergivna husdjur och hundar som inte längre kunde hållas av olika anledningar. När man har en hund, är det viktigt att ta reda på så mycket som möjligt om sitt tidigare liv så att du bättre är beredda att ta hand om det. När du är redo att anta en hund, bringa hela familjen till djurhemmet. Detta kommer att ge alla som kommer att leva med hunden en chans att interagera med det. I vissa fall hundar har mycket våldsamma lösningar på särskilda personer, så det är viktigt att fastställa att hunden är vän med alla medlemmar i hushållet innan föra den hem. Ta ett sortiment av hundar ut för att leka med och gå, om skydd tillåter dig att göra det. De flesta skyddsrum uppmuntra människor att spendera tid med potentiella husdjur, och sätter ofta en säker plats undan för att göra det i.

Om ni antar en valp, försök att få information om hur stort det kommer att växa till vara. Stora hundar kan vara svåra att hantera eller praktiskt i små utrymmen, även små hundar kan utveckla märkligt beteende tics som skällande och bitande. När du antar en hund, du vanligtvis inte har någon information om sina föräldrar. Detta innebär tyvärr att du har ingen möjlighet att veta hur hunden kommer att bete sig när det växer upp. Prova att söka en frisk valp som svarar väl att bli hanterade och satte den i träning så fort som möjligt att lägga grunden för gott uppförande. När du har valt en hund för antagande, prata med kvinnojour personal om djuret. De flesta skyddsrum spay och neutral sina hundar innan så att de kan antas, och även ge vaccinationer. Få en vaccination kort som hjälper dig att hålla reda på vaccin hunden har fått, och när hunden skall betalas efter mer. Ta reda på om hunden har några särskilda behov av skydd personal, och fyll i de nödvändiga antagandet pappersarbete innan du laddar upp i bilen för att åka hem.

Det är en utmärkt idé att ta en filt eller matta till bilen när man har en hund, om hunden har en olycka på vägen hem. Stress och spänning i antagningsprocessen kan ibland orsaka inkontinens. Du bör också ta ett stadigt koppel, och utse en familjemedlem att hålla i kopplet när du reser så att hunden ska känna sig trygga. När du kommer hem, kan du starta processen med att införa nya familjemedlem, och förbereda för en livstid av äventyr tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.