Hur kan jag Minimera Cat Shedding?

Katter gör underbara kamrater för människor i alla åldrar, men en av de största klagomålen från kattägare är relaterad till avstötning. Katter fäller en hel del, och när ilska i kattpäls blir luftburna, bekymrar det allt allergiker. Det finns ingen enda sättet att eliminera sprider, men det finns sätt att minimera och hantera din katts utgjutelse. Minimera sprider kommer inte bara att bidra till att minska mängden katthår i ditt hem och dina saker, men det kommer att förbättra din katt övergripande hälso också.

först undersöka din katts kost. Katter bör äta mat av hög kvalitet som särskilt utformats för katter. Undvik att mata katten livsmedel och rester bord. Livsmedel är svårare att smälta och kan ha en inverkan på din kattens matsmältningssystem, vilket i sin tur kan påverka hälsan i hud och päls. Om din katt verkar ha problem med ett nytt mat, kolla med din veterinär om rekommenderade märken. Det bästa du kan göra för att minska utsöndring är att hålla din katt ordentligt vårdad. Katter är stolta djur och tillbringar mycket tid grooming själva, vilket är vad som orsakar hårbollar. Som katter hästskötare, intar de döda hårstrån som bildar hårbollar i magen och senare på din matta. Katter får inte verkar välkomna uppmärksamhet i början, men om du får för vana att borsta dem regelbundet, kommer de att vänja dig.

Borsta din katt med grooming borste gjorts för katter, och även använda en utgjutelse verktyg för katter. Ett sprider verktyg är ett rostfritt stål kam med blad som tar bort döda hår från kattens underull. Grooming din katt genom att borsta topplack och kamning underullen gång om dagen kommer att minimera mängden shedding. Du bör också undvika att bada din katt alltför ofta. Katter inte uppskatta bad och erfarenhet betonar dem. Katter drabbas ofta av perioder av tung kasta när de blir stressade. En katt behöver inte badas mer än en gång i månaden, och en gång var tre till fyra månader är tillräckligt.

Kom ihåg att ingen produkt eller mat helt kan eliminera sprider, som är en naturlig process för katter. En riktig kost och trimning rutin kommer att hjälpa till att hålla sprider till ett minimum och kommer att positivt påverka den allmänna hälsan hos din katt och-lämnar tid att njuta av varandras sällskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.