Fortsätter folk verkligen Pet Skunkar?

Pet skunkar är bland de mer exotiska däggdjur som hålls för husdjur, men i själva verket gör mycket kärleksfull, hängiven, och lekfulla tillägg till familjen. De flesta människor som är nyfikna sällskapsdjur skunkar är naturligtvis intresserade av lukten frågan, som skunkar är ökända för luktar mycket starkt. Skunks som hålls som husdjur har sin doft körtlar avlägsnas kirurgiskt för att eliminera problemet, oftast i unga år. Efter kirurgisk förändring och är kastrerade eller kastrerade, kan en skunk vara en rolig familjemedlem. p

Skunk uppfödare kan hittas i flera delar av världen genom sökning på Internet. Det är bättre att få en fångenskap skunk än en vild en, eftersom det är mycket vana vid att bli hanterade, och har redan ändrats med tiden du skaffa det. En del uppfödare väljer för slående färgkombinationer, och det är möjligt att hitta alla vita skunkar, eller skunkar med intressanta päls mönster på en uppfödare. Om du funderar på att införa en skunk till ditt liv, du ska först se till att de är lagliga i ditt område. I vissa regioner är skunkar klassificeras som vilda djur, och du behöver en speciell licens för att hålla en. Om de är lagliga i ditt område, se till att du har tillgång till en veterinär som kommer att behandla skunkar. Veterinärer som arbetar med exotiska djur också vanligtvis acceptera skunk patienter också, men du bör kontrollera detta innan ett skunk hem. Slutligen, för att spåra upp en uppfödare och besöka anläggningen plocka ut en skunk. Du bör välja en skunk när den är ung, så att du kan hus träna det och vänja den vid att bli hanterade. Om du föredrar en äldre, utbildad skunk, överväga komma i kontakt med en skunk rädda organisation, men tänk på att vissa rädda skunkar har beteende problem. Välj en skunk som ser frisk: en med en motvikt, klara ögon, torr tydlig näsa, och en frisk päls. Undvik skunkar som ser håglös eller har rinnande näsor och ögon, och var inte rädd att fråga uppfödaren för information om skunk föräldrar och beteende.

Runt hus kan skunkar får ibland till problem. De är naturligtvis nyfikna djur som gillar att utforska världen omkring dem. Av denna anledning är det viktigt att skunk-bevis ditt hem, flyttar potentiellt farliga föremål ur vägen och tejpa ner sladdar och kablar som skunken kunde tugga på. På natten kan du överväga trälådor, för att undvika oönskade skunk äventyr. Skunks kan kattlådan utbildas, men det tar tålamod och tid.

Motion och kost är mycket viktiga för sällskapsdjur skunkar. Captive skunkar tenderar att ha fetma problem till följd av fet kost och begränsad övning. Försök att hitta en balanserad, fettsnål kost med mycket fibrer, protein och grönsaker och undvika katt eller hund mat, som är för feta för skunkar. Skunks älskar att spela och motion, särskilt med människor, och en daglig romp kommer att hjälpa till att hålla skunk smal och trim. Dessutom kan du behålla din skunk frisk med vacciner avsedda för hundar och katter, och regelbundna hälsokontroller på veterinären, precis som med alla andra husdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.