Vilka olika typer av ormar?

Sedan Edens lustgård, har ormar varit en källa till stridigheter för människor. Även Eva förlorade sin kamp med ormen, har forskarna lärt sig sedan att ormar är inte bara produktiv, men användbar, och de flesta ormar är inte giftiga. Ormar finns överallt i världen utom för Nya Zeeland, Irland, och några andra öar. Av de cirka 2. 700 arter av ormar på jorden, mindre än 600 är giftiga. Colubridae familj av ormar utgör ungefär två tredjedelar av alla ormar i världen, varav de flesta är inte giftiga. Strumpeband ormar är ett vanligt giftfri Snokar orm som lever både i vatten och på torra land. Strumpeband ormar finns i alla stater i Nordamerika, Kanada, och så långt söderut som Centralamerika. De äter främst fisk maskar och grodor, och deras honor bära levande ungar.

Andra icke-giftiga ormar i svart ormar, förare, ormar kung och ormar råtta. Svarta ormar kan vara snabb och aggressiv, snabb att bita, men inte giftig. De har ofta en bromsande förmåga och är bra att ha runt för att kontrollera trädgård och skadedjur hushåll, såsom möss. Kungen Snake är en stor, imponerande orm som lever på fåglar, gnagare och andra smådjur. Det är känt för att vara immun mot bett av en skallerorm eller Copperhead.

Boas och pytonormar kommer från familjen Boidae som innehåller några av de största ormarna i världen. Boaormar och pytonormar är kända för att pressa sitt byte tills den kväver och sedan svälja det hela. Hittade huvudsakligen från Mexiko till Sydamerika, dessa stora ormar ofta ligger på lur bredvid vattning källor och sedan anfalla djur som kommer att dricka.

giftiga ormar är dem som vi människor oroar sig mest. Giftiga ormar, inklusive Copperhead, vatten Moccasin och skallerorm, hör till gropen huggorm familjen. Grop Vipers har huggtänder att luta sig tillbaka mot taket i munnen tills de strejk. De är uppkallade efter de små gropar som ligger strax bakom näsborrarna, dessa gropar dem uppmärksamma varmblodiga varelser som kan göra en god måltid.

p

Regelbundna huggormar finns oftast i Eurasien och Afrika, och liknar grop huggormar, men har ofta geometriska mönster på huden. Korall ormar, ASP, huggormar, och vissa kobror tillhör huggorm familjen. Sea ormar är också en giftig orm som kan växa till överraskande längder, de bor i de tropiska haven i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.