Vilka är de mest populära Hundraser?

Även katter är för närvarande genomför fler hushåll än hundar, hundar är fortfarande människans bästa vän. Blandraser och mumlande är populära, men full föds hundar är mer efterfrågad, med Labrador retriever och Golden retriever toppade listan. Retrievers är raser med easy going, vänligt temperament och är snäll mot barn. Sin storlek kan ge intryck av ett skyddande hund, men retriever är användarvänlig för alla. En annan populär hundras är den tyska Shepherd. Denna ras är väldigt intelligent och skyddande av sin familj. Det kommer att skydda hemmet och älska barnen som sina egna. Herdar är lydiga och väldigt lätt att träna. De måste få utbildning när de är valpar, eftersom de kommer att växa och bli stora och potentiellt farlig om den inte socialiseras.

Boxers och Rottweilers är populära hundraser som båda tros vara ättlingar till mastiff. Båda är väldigt beskyddande av sin ägare och kärleksfull med barn. Boxers är mycket aktiva och ofta höga nervös. Rottweilers är lugna och tysta. Båda har potential att vara farliga och måste utbildas ordentligt. Om utbildad vid ung ålder, både Rottweilers och Boxers kommer att vara underbara djur med goda sociala färdigheter. Det är några populära hundraser som är mindre också. Taxar, Yorkshire terrier och Chihuahuas är stora knä hundar som kommer att åka i bilen, sova i sängen, och göra allt deras mänskliga följeslagare göra. Dessa små hundraser kan vara aggressiva och temperamentsfull. Även om de inte kan göra mycket skada, måste de vara utbildade eller om de kommer att vara lynnig och otrevlig mot alla de träffas. Ofta är rädda lätt av höga ljud och kan vara mycket skyddande av sina leksaker.

Två underbara medelstora hundraser är Pudel och Beagle. Poodles är kända för sina lockigt hår som kan klippas och formas många olika sätt, men Poodles är också mycket intelligent och lätt att träna. Vissa människor bara låta sina rockar växa naturligt, hålla den klippt, men inte formade. Beagle är kända för sina högt varning bark, ett stort ljud från en relativt liten hund. Beagle är underbara med barn och älskar att leka.

När du väljer en hund, alltid överväga rasen, även i en blandad ras, temperament och typ personlighet kommer att visa genom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.