Vad gör jag om min hund är stucken av en Bee?

Hundar gillar att rulla runt och utforska på gården. Kan tyvärr lekfullhet leda till ditt husdjur misstag stöter på ett bi eller en geting's Nest. Om din hund är stucken av ett bi, finns det flera steg du bör ta för att undvika smitta och att minska smärtan din hund upplevelser. Det första du bör göra om din hund är stucken av en Bee är att ta bort Stinger med pincett. Stingers vanligtvis genomskinliga, vilket kan göra dem svåra att hitta om din hund är stucken av ett bi. Du bör kunna hitta det allmänna området lätt eftersom det är sannolikt en svullnad runt Stinger. När du har hittat det svullna området, titta in mot mitten för att lokalisera Bee Stinger. Du kanske måste titta från sidan eller på annat sätt ändra din ståndpunkt i syfte att hitta Stinger. Var noga med att dra Stinger rakt ut när din hund är stucken av ett bi för att undvika misstag uppsägning av Stinger. När du har tagit bort Stinger, bör du ansöka bredvid en pasta tillverkad av bakpulver och vatten över hela området. Om du inte kan hitta Stinger efter din hund är stucken av ett bi ska du följer fortfarande det här steget. Tillämpa pastan efter din hund är stucken av ett bi hjälper dra ut Stinger och alla gifter som har pumpats in i hundens hud.

Nästa behöver du för att lindra svullnad som resultat efter din hund är stucken av ett bi. För att göra detta, tillämpa en istillbehör till området. Växlar mellan innehar den till sting området och ta bort den från ditt husdjur för att förhindra obehag från kylan.

Slutligen, stanna med din hund för att övervaka sin hälsa och att förse den med komfort tills smärtan verkar avta. För det mesta är det inte ett allvarligt problem när en hund är stucken av ett bi. Om hunden är stucken av flera bin eller om udden är på hundarna mun, näsa, eller huvudet, din hund kan uppleva vissa andningsproblem. Om detta inträffar eller om svullnad kring området är mycket stort, bör du kontakta din veterinär omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.