Vad bör jag veta om Snake Care?

Många tycker om att ha ormar som husdjur. De har inte en lukt, de är tysta, och de flesta är väldigt fogliga. Deras akvarium kan också göras för att titta mycket attraktiv i ditt hem. Snake vård kan kräva en hel del arbete, men som ormar kräver varma temperaturer, levande föda och lämplig näring för att frodas. När du beställer en orm, leta efter en som är frisk. Kör händerna längs ormens kropp för att kontrollera om brutna revben, vilket är ett tecken på att ormen var skadad när den fångats. Sök efter Eye sekret, liksom sår och sårskorpor. Detta är tecken på att ormen är sjuk.

Snake vård innebär bostäder din orm i ett akvarium som tillåter honom utrymme att växa och lätt att manövrera. En 60 gallon (227,1 L) akvarium kan rymma en fullvuxen King Snake. Se till att akvariet har ett säkert lock utan hål. Ormar är utbrytarkungar som kan komma igenom praktiskt taget alla stora öppning.

Temperatur underhåll är nyckeln till god orm vård. Under dagen ska din ormens akvarium vara mellan 76 grader Fahrenheit (24. 4 grader Celsius) till 86 grader Fahrenheit (30 grader Celsius). Den nattetid Temperaturen bör vara rätt runt 70 grader Fahrenheit (21,1 grader Celsius). Placera en termometer i varje ände av akvariet för att se till att temperaturen är enhetliga över hela.

Placera en skål med vatten i akvariet som är tillräckligt stor för att passa din orm när han är hoprullade. Vattnet är nödvändig för riktig orm vård, eftersom det garanterar han fortfarande hydrerad och hans hud smörjas. Se till att byta vatten varje dag, som ormar urinera och uträtta sina behov i deras vatten.

Se till att din orm har tillräckligt med gömställen. Gömställen omfatta stora stenar, grottor, loggar, blad och sand. Du kan köpa dessa från en sällskapsdjur leverans butik, ta dem ur din trädgård eller återvinna vävnad lådor och toalettrullar papper. Proper orm vård innebär att hålla ditt husdjur så bekväm som han skulle vara i sin naturliga miljö.

De flesta ormar föredrar att äta levande föda, såsom små möss och råttor. Du kan köpa levande mat på djuraffären. Se till att be om deras feeder möss och råttor, eftersom vissa är endast avsedd att vara husdjur. Deras är några ormar som bara äter fryst mat, så se till att forskningen hur man kan skapa god orm hand om din enskilda arter. Du kan lära dig informationen genom att köpa en bok om din orm arter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.