Vad är några lite underhåll husdjur?

inte alla har tid, energi eller resurser att ta hand om ett husdjur som en hund, som ofta kräver mycket underhåll. För dem som vill ändå har ett husdjur, men med mindre av strul i samband med att äga ett typiskt hushåll sällskapsdjur, det finns många alternativ för lättskötta husdjur. Detta kan vara viktigt för människor som inte är hemma tillräckligt för att ta hand om ett djur, eller helt enkelt inte har tålamod att hantera en needier hus sällskapsdjur, men ändå vill dra några av de belöningar som är förknippade med att äga ett husdjur.

Vissa kan anse katter vara det vanligaste lättskötta husdjur, men ändå kräver mycket omsorg jämfört med andra djur, och vissa raser behöver mycket mer att ta hand om än andra. Med andra ord, om de lämnas ensamma helt, kommer en katt hitta sätt att orsaka problem och göra mässar, och kan inte foder själv eller ändra sina egna kattlådan. Det finns gott om lättskötta husdjur tillgänglig som kan vara ensam i dagar eller veckor med liten eller ingen vård, och frukterna av att äga så lite underhåll husdjur kan variera från att bara vara estetiskt tilltalande att faktiskt fortfarande ha ett husdjur att älska och vårda för.

Låga underhållskostnader husdjur, i de flesta fall kommer fortfarande att kräva dygnsvila och veckovila arbete och omsorg. Fisk är ett bra exempel på detta, och normalt, men inte alltid, måste de matas dagligen och har sin tank städas en gång i veckan. Fisk är också en av de mest dekorativa husdjur att ha i huset, och ett akvarium kan vanligtvis öka tittar på någon plats. Det finns andra lättskötta husdjur som lever i ett akvarium också, men helt enkelt inte lika tilltalande för ögat eftersom tanken behöver fyllas med saker som sand eller tidning för sin överlevnad. dessa enkla husdjur kan vara ormar, sköldpaddor, ödlor, spindlar eller buggar. Nackdelen med dessa låga underhållskostnader husdjur är att de är mindre benägna att vara interaktiv och "krama", särskilt när det gäller fel som den väsande kackerlacka. Detta är faktiskt en populär sällskapsdjur trots sitt utseende och unika sound.

För användare som vill ha husdjur som är snällare, men kan kräva lite mer försiktig, det finns andra alternativ för lågt underhåll husdjur. En annan av de mest populära husdjur som passar denna kategori är fågeln, med vissa typer behöver mer omvårdnad än andra. Till exempel kan en kanariefågel behöver bara matas dagligen och har sin bur städas varje vecka medan en mer exotisk papegoja kan behöva städas dagligen och matas oftare. Andra lättskött sällskapsdjur som kräver en liknande andel av vården till att fåglar samtidigt som mer mänsklig interaktion inbegriper kaniner, illrar, och gnagare som möss, hamstrar eller marsvin.

Visst, någon som letar efter ett husdjur som kräver lite eller ingen vård alls bör överväga en Pet Rock-den lägsta av lättskötta husdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.