Vad är U. S. Green Building Council?

US Green Building Council (USGBC) är en ideell organisation som främjar miljövänliga byggnad metoder. Det är mest känd för sitt ledarskap i Energy and Environmental Design (LEED ®) program som intygar att olika byggnader har konstruerats och byggts för nationellt erkända höga krav på energihushållning och miljömässig hållbarhet.

grundades 1993, US Green Building Council har blivit ganska inflytelserika. Med flera tusen medlemmar, har den LEED ®-certifierad tusentals strukturer. USGBC uppdrag är att möjliggöra en miljömässigt och socialt ansvarsfullt miljö som förbättrar livskvaliteten för dem som bor och arbetar i och runt dessa byggnader. Fullmäktiges vision är att uppnå detta inom en generation.

Rådets medlemmar representerar alla delar av byggsektorn. De omfattar inredare, arkitekter, ingenjörer, byggare, allmännyttiga företag, myndigheter och tillverkare. Nationella kommittéer arbete att uppdatera standarder för att dra nytta av innovationer inom teknik som kanske inte har varit allmänt tillgänglig även några år tidigare. Skapa samförstånd om de kommittéer som bidrar till att säkerställa de idéer som kommer att accepteras på marknaden.

A LEED ®-certifierad byggnad är en som uppfyller de höga miljökrav som ställs av US Green Building Council. Det finns olika nivåer-Certified, Silver, Guld eller Platinum-beroende på antalet poäng en struktur tjänar i olika byggnad områden. De områden och några av deras egenskaper är:
  • Energi och miljö : Klorfluorkarboner (CFC) inte används i värme-och kylsystem. Utilities är baserade på en förnybar energikälla som sol-eller vindkraft.
  • Inomhusmiljön kvalitet : Måla och mattor avger låga eller inga toxiner.
  • En hållbar webbplats : Byggnaden är nära pendlare linjer och inte bidrar till dagvatten avrinning.
  • material och resurser : byggmaterial komma från förnybara källor, såsom golv tillverkade av snabbväxande bambu. Material kommer också från regionen.
  • Bevattningseffektivitet : Low-flow toaletter och andra vatten-effektiva produkter är installerade.
Alla slags konstruktioner kan LEED ®-certifierat och även nya kontorsbyggnader, sjukhus, butiksytor, skolor, bostäder och befintliga byggnader.

Förutom att tillhandahålla certifieringar, kör US Green Building Council ett omfattande utbildningsprogram. Industri proffs som har klarat en examen berättigar till USGBC s ackrediterade beteckning. Det intygar att dessa människor har de kunskaper och färdigheter för att hjälpa kunder genom LEED ® processen. Rådet sponsrar också en internationell Greenbuild Conference and Expo, som kallas världens största konferens ägnad gröna byggnaden. USGBC erbjuder också seminarier och online-lärande för LEED ® och annan utveckling, förutom att ge stöd till lärare i förskolan genom gymnasiet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.