Kan jag köpa Verkligen Solglasögon för min hund?

Som det visar sig, kan hundar passar in på beskrivningen av människans bästa vän ännu bättre när klädd som en. Chic hundar kan nu idrott snygga skyddsglasögon för att bättre passa deras ägare utseende. Utformats efter en modell av sport glasögon, solglasögon är för din hund, eller doggles, nu göras med syfte att skydda hund ögon från skräp, vind, och ultraviolett (UV) ljus i alla miljöer. Solglasögon till din hund är en av de nyare populärt poster i raden av fashionabla sällskapsdjur tillbehör, inklusive envis tröjor, tossor, hundkojor, koppel, och maträtter.

Återförsäljare av solglasögon för din hund, även känd som "doggles," marknadsföra dem som snygga kläder för både god estetik och god hälsa. Den utbytbara objektiv, vanligen tillverkade av polykarbonat, är också typiskt anti-dimma, shatterproof, och 100% UV-skydd. Att hålla solglasögon på plats och undvika bakslag finns justerbara elastiska remmar ingår för huvud och haka. Ramar själva är vadderade med skum. På detta sätt passa är både lätt och bekvämt. Solglasögon för din hund kan köpas med kompletterande produkter, inklusive rengöringsmedel och ett sortiment av färgade linser. Hundar kan bära dem i alla situationer, men den hälsomedvetna delen betonas för sportaktiviteter, såsom båtliv, camping och skidåkning.

Nöden är uppfinningarnas moder, och solglasögon till din hund är en intressant och aktuellt exempel. Hundar, precis som alla andra levande väsen med ögon, är känsliga för eventuella ögonskador och infektion. Prototyper av solglasögon för din hund började först som ett medicinskt genomföra för postoperativt eller post-skydd skada ögat. Nu couture glasögon för hundar är bara ett annat utvecklingsland segment i PET-branschen. Men-det hälsomedvetna ursprung inte har gått förlorade.

Repor på hornhinnan kan den fria membranet runt ögat, orsakas av irritation i form av främmande föremål, desiccating vind och UV-strålning. Bakterier kan också komma in i ögat och orsaka konjunktivit, en av de vanligaste ögoninfektioner i hörntänder. Konjunktivit kännetecknas av rodnad runt ögat och en grönaktig eller gulaktig ansvarsfrihet. När som helst något av följande inträffar, bör dock veterinär uppmärksamhet sökas omedelbart: kronisk rodnad, grumlighet, blod i eller kring ögonen, tårflöde, vidgade pupiller, svullnad eller gned /kisa. Om du köper rätt solglasögon till din hund, du som hundägare kan förebygga förekomsten av dessa villkor från händer och visa ditt husdjur bort med stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.