Hur kan jag vara en ledarhund Puppy Trainer?

bli en ledarhund valp tränare kan vara relativt enkla eller mycket svårt, beroende på vilken typ av program som finns i ditt område där ledarhundar utbildas. Varje program har sina egna krav, och några har inrättats i samarbete med organisationer som skolor, barn-omsorg, eller till och med fängelser. Andra är beroende medlemmar av samhället att höja valpar som så småningom in i en guide program hundträning. Vissa program har särskilda krav, som den skulle being vara tränare utbildas i grundläggande lydnad och grundläggande hund vård, och de kan också ha ålder, inkomst, eller boendeformer krav. I huvudsak har ledarhunden hundvalp tränare jobbet att höja en valp, vanligtvis tills det är ungefär ett år gammal och redo att gå in i mer omfattande guide program hundträning. Valpen tränare måste lära grundläggande lydnad, grundläggande valp seder, umgås djuret, och att försäkra att varje valp har massor av erfarenhet i omvärlden hantera människor. Du kan krävas för att få valpen ta lydnad klasser, men dessa är inte användbara om du inte är till hands för att förstärka utbildning och du kanske måste ha hunden i offentliga miljöer (gallerior, parker, på bussar, i restauranger, etc ) för en viss tid varje dag.

Vid sidan av dessa jobb måste du älska hunden, och ta upp det i en miljö där den vinner förtroende precis som det vinster lydnad. Du måste också vara villiga att duscha kärlek på valpen med full insikt om att du en dag kommer att behöva ge upp den så att den kan tjäna ett högre syfte som en ledarhund. Detta kan vara svårt att göra, eftersom ni bilda ett starkt band med din ledarhund valp. Det är ett arbete som är givande, men utmanande känslomässigt och fysiskt.

För att bli en ledarhund valp tränare, bör du kontrollera med lokala program som utbildar ledarhundar. Eftersom kraven kan vara så olika från program till program, kommer varje ledarhund utbildningsorganisation klargöra sina krav. Om du är under 18 år, finns det vissa program som inte tar dig, även om det finns några mycket framgångsrika tonåring ledarhund valp tränare program.

De flesta organisationer kommer att föredra för dig att ha någon erfarenhet av arbete med valpar och unga hundar. Om du aldrig har ägt en hund och vill vara en ledarhund valp tränare, kan det hjälpa att arbeta som volontär i ett lokalt skydd, eller att begära frivillig möjligheter med ledarhund träningsprogram. Du kanske kan skugga eller bli assistent till en lokal hund tränare eller djur beteendevetare som en del av sin utbildning.

Några ledarhund valp utbildare måste antingen ta klasser eller bevisa erfarenhet av djurvård och du kanske måste vara beredd att ta allt ekonomiskt ansvar för valpen också. Medan vissa program kommer att betala för veterinärvård, kan du vara ansvarig för allt annat, som mat och även klasser beteende för valpen. Ibland är du också skyldig att tillhandahålla veterinärvård, även om detta varierar.

Om du är ung och strävar efter att vara en ledarhund valp tränare, finns det förmodligen volontär möjligheter på ledarhunden träningscenter som kan hjälpa dig redo för jobbet när du är gammal nog att ta den. Tonåringar som blir valp utbildare oftast måste ha föräldrarnas tillstånd, och träningscenter kan kräva bevis på att ditt hem är både passar för en hund, och kommer inte att ändra (ni inte behöver komma bort). Det är viktigt att inse att när du blir tränare du verkligen att binda dig till en hel del arbete och ofta minst ett år till utbildning av valpen. Underlåta att uppfylla detta åtagande kan innebära att hunden inte kommer att kunna bli en ledarhund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.