Har hundar verkligen behöver använda Tröjor?

Du kanske tror att hunden tröjor och andra sällskapsdjur kläder låter alltför löjligt att användas i den genomsnittliga hunden, men sanningen är att allt fler företag nu tillverkar hund kläder. Även hund tröjor för att vara mer av ett mode uttalande än något annat, är sanningen att det för vissa raser, kan det vara meningsfullt att bära hund-tröjor. Innan beslut fattas om hund tröjor är för dig, här är några saker att tänka på.

Little hundar är de mest sannolika raser behöver hunden tröjor. Chihuahuas, toy terrier, miniatyr Pinchers, och andra små raser kanske inte är utrustade för att hantera utomhus vintertemperaturer, så det kan vara en bra idé att investera i någon form av skydd för din hund att bära under hans dagliga promenader. Detta gäller särskilt korthåriga eller hårlösa hundar. Veterinärer rekommenderar mot hund tröjor för djur som har långt hår eller är vana vid vinter-. Hundar är naturligtvis benägna att överleva kalla temperaturer, så se till att du anser djurets behov när de beslutar om att inte köpa hund tröjor.

Dog tröjor rekommenderas även om du bor i ett område där temperaturen sjunker betydligt under 0 ° Fahrenheit (-18 ° C). Detta är särskilt viktigt för djur att ta långa promenader eller tillbringar mycket tid utomhus, även om de är stora raser som är vana vid kyla. Hund tröjor kan framför allt hjälpa djur som återhämtar sig från en sjukdom eller skada och är mer benägna att känna av effekterna av kallt väder.

Den bästa hunden svettas täcka bröst och slutet på svansen. Full-length rockar kan vara svårare för ett djur att anpassa sig till, och många skulle vara ovilliga att bära dem eller agera normalt när de har tröjor på. Dog tröjor skapas i en mängd olika material, även om ull och skinn är vanligare. Om du bor i ett snöigt område, vattentät material, såsom de som används för mänsklig parkas, kan vara bättre, så forskning alternativ innan beslut fattas om rätt typ av tröja till din hund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.