Vilka typer av Snakes Live i regnskogen?

Det finns tusentals orm arter i världen och tack vare den perfekta kombinationen av fukt, skydd och överflöd av mat många av dem finns i regnskogar i olika världsdelar. Av dessa tusentals ormar, det finns fyra allmänna kategorier, den flygande ormar, ormar constrictor, giftiga och icke-giftiga ormar.

Några av de mest berömda ormar regnskog är Anacondas. Det Anacondas är mystiska ormar och inte mycket är känt om deras livsstil. Vad vi vet är att dessa ormar kan växa sig vara ett häpnadsväckande 30 fot (9 m) lång, vilket gör Anaconda en av de största ormarna i världen. Anacondas är bra simmare och spenderar mycket tid i floder och träsk och även i träd. Anacondas kan överleva i upp till två år utan utfodring. När de äter, kan bytet vara så stor som en människa men vanligen består av hjortar, stora gnagare och fåglar. Dessa regnskog ormar är inte giftiga, men de är mycket skickliga och effektiva jägare. En anaconda biter sitt byte för att försvaga den och sedan constricts sin stora kropp runt offret, kvävande och krossar det.

Andra populära regnskog ormar är de i familjen Pytonormar som omfattar ett antal olika arter. Dessa ormar varierar i storlek från cirka 3 fot (0. 91 m) till 33 fot (10 m) lång. Den nätstruktur python är den största av pytonormar och väger runt 300 pounds (136 kg). Liksom Anacondas dessa regnskog ormar inte är giftiga och dödar sina byten genom sammandragning.

Andra fascinerande typer av ormar regnskog omfattar sådana som synes kunna flyga genom skogen krontaket. Flygande eller glida regnskog ormar omfatta ormen paradis träd och gyllene träd orm. Även om de inte har vingar, flygande ormar kan platta till sin kropp och driva sig från träd till träd.

Venomous regnskog ormar är så många att det är omöjligt att räkna upp dem alla. Men dessa ormar klassificeras i tre kategorier; front FÖRSEDD MED GIFTTÄNDER , bak FÖRSEDD MED GIFTTÄNDER och vikning FÖRSEDD MED GIFTTÄNDER ormar. Giftigaste ormar använder sitt gift för att döda och livnär sig på sitt byte, men de kommer att använda det som försvar när de hotas.

Front-FÖRSEDD MED GIFTTÄNDER regnskog ormar kan ha några av de mest dödsbringande giftet i världen. Dessa ormar ingår afrikanska mambas, korall ormar och kobror. Det är oerhört svårt att bli biten av bakre FÖRSEDD MED GIFTTÄNDER regnskog ormar på grund av placeringen av huggtänderna. Du måste i princip sätta fingret långt in i sin mun för att injiceras med sitt gift. Några av dessa ormar regnskog omfatta mangrove catsnake och en mängd vatten ormar.

Folding Fang ormar omfatta buske befälhavaren, huggormar grop och huggormar. Dessa ormar har möjlighet att lägga sina huggtänder på deras övre käken så att de ligger tätt mot käkarna i munnen. Sen, när de är på väg att slå sina byten eller försvara sig själva huggtänder släpps injicera sitt gift.

Även om det finns många fogliga och ofarliga ormar är det ingen skillnad i risk mellan giftiga och ormar constrictor. Varje har potential att bli farliga när de blir hotade och att Risknivån beror på art. Vissa icke giftiga ormar kan vara mycket farligare än en giftig en. Därför måste alla ormar bör respekteras om de är giftiga eller constrictor. Såvida du inte är en art expert, är det förmodligen bäst att beundra dem på avstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.