Varför ska jag Get My Dog kastrerade och kastrerade?

Många djurägare uppmuntras att få sina kastrerade hundar och kastrerade. Detta är en bra idé, inte bara för djuret och ägaren, men också för samhället i stort. Med din hund kastrerade eller kastrerade är en av de viktigaste delarna av Pet Care, och varje ansvarig hundägare borde göra det. Miljontals oförändrat djur tala globalt mot behovet av ett brett spay eller program neutral. Om din hund är kastrerade eller kastrerade, kommer veterinären söva djuret och ta bort antingen dess testiklar eller könsorgan, så att ingen avel. Förfarandet är relativt enkel, och den läkande processen är mycket snabb om husdjursägare följ anvisningarna från den veterinär för kirurgisk eftervård. Att vara kastrerade och kastrerade är bra för djur: den ökar hundens livslängd och minska risken för reproduktiv cancerformer som livmoderhalscancer och testikelcancer. Den mest övertygande argument för att ha din hund kastrerade eller kastrerade är spridningen av unsterilized djur i pounds och skyddsrum djur. Miljontals hundar avlivas varje år eftersom de saknar kärleksfull ägare och omsorg hem. I många nationer, förpackningar med förvildade hundar springa vilt, vilket ökar risken för att kommunicera sjukdomar, liksom traumatizing den lokala befolkningen. Denna tragiska situation kan undvikas genom spaying eller kastrering ditt husdjur, och genom att från djurhärbärgen när du vill föra in nya djur i ditt liv.

Spaying eller kastrering din hund är också bättre för dig. Altered djur tenderar att ha färre beteende problem såsom aggression, olämplig urin /avföring, och roaming. Husdjursägare som har upplevt ett djur i värmen är väl förtrogna med de skäl till spay din hund, som djuren i värme brukar fungera oförutsägbart, markerar sitt territorium med skarp hormoner och locka manliga anhängare. Steriliserade djur är bättre uppträdde, lättare att hantera, och mycket mer bekväm i närheten av barn. I vissa områden oförändrade hundar är också dyrare att licensiera, beroende på program som syftar till att belöna människor för spaying eller kastrering sina husdjur . Du kan också hända att ditt husdjur inte är välkomna i vissa hund parker och ombordstigning anläggningar om det inte har ändrats. Socialt sett oförändrat hundar är inte särskilt acceptabel, och du kan finna det lättare att ha en hund i en social miljö, om det har blivit kastrerade och kastrerade.

Många länder runt om i världen att ge stöd till husdjursägare som behöver sin kastrerade hundar och kastrerade. Dessa program tillhandahålla gratis eller billig spay eller neutral, och kan också erbjuda andra viktiga veterinärvård såsom vaccinationer också. Dessutom djur du anta från en djurhemmet eller pund ofta kastrerade eller kastrerade att minska sällskapsdjur överbefolkning. Genom att anta från en kvinnojour och förändra ditt husdjur, kan du bidra till att minska problemet med oönskade djur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.