Vad är några Christmas Säkerhetstips för husdjur?

jul och semester är en festlig tid för människor och husdjur likadana ut, men semester inneha vissa faror för husdjur också. Genom att observera några grundläggande Christmas säkerhetstips för sällskapsdjur, kan du hålla dina vänner djuren friska och glada, och minska din egen stress. Dessutom, tänk om du funderar på den gåva som ett djur för semester, tänka över, om att ge försörjning någon husdjur, eller att sponsra en gåva till en djurhemmet för någons räkning.

De flesta Christmas säkerhetstips för sällskapsdjur surround granen, som förmodligen är den största frestelsen för djur. Om du har en julgran, se till att det är väl fastsatta, och undvika att använda små dekorationer som ditt husdjur kunde svälja. Använd inte glitter, folie, eller konstgjord snö, eftersom dessa dekorationer kan allvarligt skada ditt husdjur vid förtäring. Säker ornament väl, och anser företer ömtåliga eller dyrbara prydnadsföremål i ett mindre lockande område i huset så att de inte bryts av nyfikna husdjur. Ätbara dekorationer som popcorn är en no-no, och om du använder julbelysningen eller andra elektriska dekorationer, säkra sladdar väl och se till att de är förankrade i deras eluttag.

Många juldekorationer utgöra en kvävningsrisk för husdjur. Om du använder band, hålla dem utom räckhåll, och inte använder band för att dekorera ditt husdjur för semester, eftersom dina husdjur kan svälja band. Omslagspapper och band bör omedelbart kasseras, och du bör hålla ljus och lampor utom räckhåll, som sällskapsdjur kunde bränna sig eller starta en brand. Om du väljer att ta in semester lövverk eller växter, ihåg att många växter är giftiga för husdjur. Mistel, järnek och julstjärnor är alla mycket farligt för djur. Behåll detta blad utom räckhåll, om du tar med det i över huvud taget. Du bör också undvika att använda frestande ätbara dekorationer och ornament runt huset, och julen tips säkerhet för husdjur som gäller för elektriska dekorationer på trädet tillämpas i andra delar av huset också.

Försök att undvika användning av kemikalier när du fira semester, eftersom dina husdjur kan inandas dessa ämnen och bli allvarligt skadade. Några exempel på saker att undvika är julgran mat, salter som gör din eld lyser i olika färger, och aerosoler luftrenare. Du bör också försöka undvika övergödning ditt husdjur under semestern. Många matrester är inte bra för ditt husdjur eftersom de innehåller skadliga komponenter, eller de är höga i fett. Om du vill att dina husdjur för att få en behandling, köp en näringsmässigt balanserad sällskapsdjur behandla din djuraffär eller en veterinär. En av de största julen säkerhetstips för sällskapsdjur omger besökarna och resor. Många tycker om att besöka varandra under semestern, men det kan vara stressigt för sällskapsdjur. Om du håller semester besökstider, överväga att begränsa dina husdjur på ett säkert, bekvämt ställe med mycket mat och vatten så att de ska känna sig trygga. Om du behöver resa för semester, hitta en pålitlig sällskapsdjur modell snarare än att ta ditt husdjur tillsammans, resor förseningar och andra påfrestningar som är irriterande för dig, men de kan vara dödliga för djur följeslagare som sällskapsdjur är mer känsliga för stress och extrema temperaturer.

Om du har vänner med djur, vänligen dela dessa Christmas säkerhetstips för sällskapsdjur att säkerställa att de har en trygg och lycklig semester!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.