Vad är det bästa sättet att styra Stink Bugs?

Det finns ett antal alternativ som kan användas för att styra stinka buggar, men det finns ingen "bästa alternativet" för att hantera dessa skadeinsekter. En viktig faktor är att många stank buggar är resistenta mot vanliga bekämpningsmedel, så människor som överväger att kemisk bekämpning måste vara säker på att identifiera stanken buggar i fråga för att använda lämpliga kemiska kontroller. Det kan också bidra till att anlita ett företag som specialiserat sig på sådana angrepp, då stinker buggar kan vara mycket skadlig.

Stink buggar är insekter i Bärfisar familjen, och den gängse benämningen för dessa felrapporter innebär stinker de. Djuren släpper ut små mängder av ett skadliga ämnen från körtlar under de organ avskräcka rovdjur och skickar signaler till andra stinka buggar. I trädgården, stanken buggar kan åstadkomma förödelse på grödor, samt att skapa en obehaglig lukt, och i hemmet, en BÄRFIS invasion kan vara ganska obehagligt. Om du har stank buggar i din trädgård, den första du bör göra är att ta bort ogräs, eftersom fel kan använda ogräset som en täckmantel. Att avskräcka de buggar från ditt hus, ta bort ogräs och lövverk nära huset, tvinga djuren att passera karga marken för att få tillgång till strukturen. När du har tagit bort ogräs och andra blad som kan användas som täckning, kan du prova scattering kaolinlera runt området, eller spraya dina växter med kaolin lera lösning. Stanken fel inte kan lägga ägg och foder på anläggningar som omfattas av denna ofarliga mineral lera, som enkelt kan tvättas bort alla grönsaker och frukter. Om du har tur, du stinker buggar kommer att attackeras av predatorer och parasiter. Ett antal organismer kommer att attackera BÄRFIS ägg, och medan dessa organismer inte tillgänglig för kommersiell försäljning, kan de finnas i ditt område, speciellt om du bor i en jordbruksbygd. Många statligt sponsrad stank metoder felrapportsstyrning har fokuserat på frisläppande av dessa parasiter, skydda odlingar och trädgårdar i de områden som de släpps.

Om dessa åtgärder inte fungerar, ett antal företag som producerar ekologiskt insektsmedel tvålar som är riktade till stinker buggar, och du kan också använda kemiska bekämpningsmedel som formuleras för olika BÄRFIS arter. Innan du använder insektsmedel dock vara medveten om att insekter är mycket giftiga och svåra att hantera, och de bör egentligen bara ses som en sista utväg.

Om stank fel har trängt in i ditt hus, det första du behöver göra är att stoppa problemet från att bli värre. Använd täta att täta huset grundligt, med särskild uppmärksamhet på de områden där stanken fel är krypa igenom. Använd sedan ett vakuum för att suga upp buggar, du vill inte krossa eller döda dem, eftersom detta skulle kunna locka fler stank buggar och foder annan insekt populationer i ditt hus. När du har dragit så många stank buggar ur huset som möjligt, tömma vakuum kapseln utanför, eller kasta ut påsen. Du kan behöva upprepa processen flera gånger om buggar finns i väggarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.