Vad är det bästa sättet att House träna en hund?

Det finns två skolor av tanke på det bästa sättet att hus träna en hund. En allmänt hyllar dock kontroversiell metod kallas låda utbildning . Alternativt finns det också traditionella metoder för att hysa träna en hund.

Många veterinärer, uppfödare, kennel klubbar, några humana samhällen och andra professionella organisationer rekommenderar lådan utbildning till hus träna en hund. Förespråkarna av lådan utbildning är ofta personer som regelbundet behöver hunden häck av olika skäl i sitt dagliga arbete.

Tanken bakom lådan utbildningen är att lära hunden att kontrollera sin blåsa och tarm medan inomhus genom att tvinga det att tillbringa största delen av sin tid begränsad till en bärare av typen bur som säljs i djuraffärer . Hunden hyrs ut att eliminera utomhus, motion och sedan häck igen tills fullt hus utbildade.

Crate utbildning kräver ägaren att vara uppmärksam och tillgänglig för att hålla ett öga på hunden för tecken på obehag. En valp måste släppas ut ur lådan för att eliminera så ofta som en gång i timmen, och även en vuxen hund bör ges möjlighet att befria sig själv och motionera minst var fjärde timme. Tyvärr kan man missbruka enkelt denna metod, lämnar hunden häck, men det gick att arbeta eller kliva ut i timmar åt gången.

Hundar är naturligt aktiva, sociala djur att finna trygghet i en förpackning. Hemma, medlemmar i hushållet blir hundens "pack. " Om du hus tåg bur utbildning, kan du förvänta dig att hunden kan gråta och bark för första dagen på att skiljas och begränsas.

Förespråkarna back utbildning påpeka att när hunden har utbildats, kan lådan dörren lämnas öppen och hunden kan använda lådan som "den" eller säng. Om hunden måste transporteras, såsom i fallet med resor eller ett nödläge, har den redan vana vid att bli instängd i en låda. Den traditionella metoden för att hysa träna en hund är papper utbildning, eller kattlådan utbildning. Detta är en mer flexibel metod för ägaren, och otvivelaktigt mer humana för hunden, eftersom den tillåter hunden friheten att utöva och förmåga att befria sig själv när det behövs. Av denna anledning papper bildning är ett bättre alternativ om du kommer att lämna hunden i timmar i taget, till exempel till arbete, delta långa åtaganden, eller helt enkelt ofta springa in och ut. När du hus träna en hund med hjälp av papper metod är hunden begränsas till ett område av huset som är lätt att rengöra tills det är fullt utbildade. Detta kan vara i köket eller annat område med linoleumgolv. Tidningar eller skräp låda finns, tillsammans med en säng, leksaker, mat och vatten. När hem, kan hunden släppas ut på det begränsade området så länge det är bevakade. Det ögonblick det börjar visa tecken att det måste bort, är det kom till tidningar eller kattlådan. Det kommer snart lära sig att använda papper eller låda med fritt spelrum i huset. Därefter kan lätt lära sig att använda den utomhus också. Det finns flera fördelar med hus tåg papper utbildning eller kattlådan utbildning. Om hunden är att bo i huset i första hand, kan du lämna papper eller en kartong ner när du inte kan vara hemma för att låta hunden ut och han eller hon kommer troget att använda dem. När du hus tåg med denna metod är du också mindre begränsad i schemat, så du behöver inte vara tillgängliga för att låta hunden ur en låda.

En möjlig nackdel gäller för dem som kanske behöver låda sin hund av andra orsaker senare. Till exempel, om du planerar att visa din hund eller annat sätt delta i aktiviteter som kräver täta flygresor, är det smartare att hysa tåg låda utbildning. Annars flesta människor hittar ett koppel tillräcklig för att flytta en hund eller besöka en veterinär kontor. För sällan rör sig över landet, såsom i fallet med omlokalisering, kan du alltid hyra en tjänst för att driva din hund i hela landet för dig, om du inte planerar att göra det själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.