Hur kontrollerar jag mina Pets Fleas naturligt?

När ditt husdjur har loppor, kan det vara mycket frustrerande. Förutom det obehag som dina djur erfarenhet, lopporna ofta hoppa till människor i hushållet också, spridning klåda och irriterad hud för alla. Medan många husdjursägare använda kemiska produkter såsom Fördel att bli av med loppor, är naturligt loppa kontroll ett alternativ för hälsomedvetna husdjursägare. Inte bara är naturligt loppa kontroll bättre för djuren, men det är också bättre för miljön i stort, eftersom den inte släpper ut skadliga kemikalier.

Natural loppa kontroll börjar med ständig vaksamhet. Om du tar väl hand om dina djur med en vanlig naturlig loppa kontroll regim, kommer de inte att som föremål för angrepp. Vid första tecken på loppor på dina djur, få aggressiva för att eliminera lopporna innan de sprider sig. Om du har ett befintligt loppa problem som du vill ta itu med naturlig loppa kontroll, måste du noggrant tvätta alla sängkläder som används av människor och djur i varmt vatten med tvål och blekmedel, om det inte färgar eller skada sängar. Dessutom kan du arbeta naturliga kiselgur till mattor och PET sängkläder, men se till att suga upp resterna efter två till tre dagar. Den fint pulver kommer att torka loppor, slutligen dödar dem. Du kan också överväga ånga rengöra din matta, med en eterisk olja som pepparmynta, Pennyroyal eller rosmarin i ånga vatten. Loppor ogillar dessa eteriska oljor, och kommer att undvika områden där de förekommer: Du kan även använda eteriska oljor i utspädd form på baksidan av din djurets hals, precis som du gör med en kemisk produkt. Bevara rena, torka sängkläder och mattor förhindrar lopporna från att flytta in Om du planerar att byta från en kemisk metod för Loppa Kontroll av naturliga loppa kontroll uppgift är mycket enklare eftersom dina djur antagligen ett begränsad loppa problem till att börja med. Du kan lyckas med att kontrollera loppor med regelbunden användning av en loppa kam, en produkt lätt tillgänglig på de flesta sällskapsdjur tillförsel butiker. Plan på Flea kamma ditt husdjur minst en gång i veckan, oftare om de är långhåriga och hålla ett fat med varmt tvålvatten att doppa loppan kammen i om du tycker loppor. Flea kamning kommer också att ta bort döda och glanslöst hår, förbättra hälsan hos din djurets päls. Ansök utspädd eteriska oljor eller använda en naturlig loppa krage för att hålla loppor från att landa på ditt husdjur.

Du kan också använda kosten som naturliga loppa kontroll. Öljäst kommer att ge ditt husdjur en lukt och smak som loppor hitta osmakligt. Vissa husdjur njuta öljäst behandlar oerhört, och förutom att agera en form av naturlig loppa kontroll, kommer det också att förbättra hälsan hos din djurets päls. Din veterinär kan ge dig råd om andra kostförändringar som kommer att förbättra hälsan hos din djurets hud, vilket gör det mindre lockande plats för loppor att lösa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.