Arbetar kiropraktorer Really på djur Too?

Många som har dragit nytta av arbetet i en kiropraktor undrar om kiropraktorer arbetar på djuren. Det enkla svaret är att ja, det gör de, och djur kiropraktorer finns att arbeta på djur varierar i storlek från Giant utkast hästar till små katter och hundar. Ofta, kiropraktorer arbetar på djur Förutom att erbjuda andra alternativ veterinärmedicin val, såsom akupunktur och kinesiska örter. Dessa särskilda kiropraktiker kan hittas i hela världen, och om du har problem med att hitta en man kan komma i kontakt med en veterinär kiropraktik förening för att få en remiss.

Kiropraktorer arbetet på djur för mycket av samma skäl som de arbetar med människor. Ett djur kiropraktor arbetar med speciell kompetens för att utföra justeringar för att hjälpa djuret röra sig och leva bra. I fråga om djur som hästar, kan dessa justeringar kräver betydande styrka: för små djur, måste kiropraktor fela på sidan av försiktighet så att ingen skada uppstår. I alla fall, kiropraktorer arbetar på djur efter att ha erhållit omfattande anatomisk utbildning, och därför djuret kiropraktorer brukar välja en specialitet såsom hästar, katter, eller havsdäggdjur att fokusera på. I de flesta länder inklusive USA, någon form av medicinsk arbete på djur måste utföras av en veterinär eller under uppsikt av veterinär. Av denna anledning ansedda kiropraktorer antingen arbeta enligt en veterinär eller har utbildning i veterinärmedicin. Om du söker ute kiropraktik hand om dina djur är det bäst att arbeta med din veterinär för att hitta en läkare, eftersom en oerfaren eller felaktigt utbildad kiropraktor kan allvarligt skada ditt djur. Alltid reda på intyg om en kiropraktor för att säkerställa säkerhet och välbefinnande.

Kiropraktorer arbete på djur i sessioner som är mycket kortare än människor, på grund av den kortare uppmärksam på den del av djuren. Vissa djur såsom hästar tål mycket längre sessioner kiropraktik arbete, särskilt om det kombineras med massage. Andra djur som exotiska djurarter kan endast hanteras under korta perioder. När du arbetar med ett bra djur kiropraktor, kommer ditt djur undersökas noga först fastställa övergripande hälso-och rörelsemönster. Ibland hela första sessionen kan bestå av en undersökning, och kiropraktor kommer att avsätta faktiska justeringar för en andra session.

Mycket lik med människor, kiropraktorer arbetar på djur en serie möten, som syftar till att stärka kroppen och förbättra komforten, hållning och muskulös hälsa. Beroende på behov och fysisk aktivitet, kiropraktorer arbetar på djur i intervaller på mellan en vecka till en gång i några veckor, med flera sessioner för djur som lever fysiskt krävande liv. När det gäller en specifik skada, kiropraktorer arbetar på djur under en viss tid tills skadan mildras. För djur som bara behöver rutinarbetet, kan sessioner fortsätta under hela tiden för djur, precis som med människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.