Vilka är de bästa Hundraser för ett husdjur?

vara människans bästa vän, en hund defintivt gjort ett utmärkt husdjur. I Förenta staterna (USA) ensam, mer än 21 miljoner hushåll ha minst en hund. Utgifter för dessa ägare husdjur komma fram till en häpnadsväckande $ 8 miljarder US dollar (USD) årligen, med hänsyn till alla kostnader från vaccinationer till hund godsaker och leksaker. Medan några hundras kan göra underbara kamrater, följande är de bästa raserna för husdjur:

1. Labrador Retriever

Denna aktiva, lekfull och sprudlande hund gör en fantastisk husdjur. Dess arvsmassa ger det en naturlig instinkt att återställa något kastas, vare sig det är en frisbee, käpp eller boll. En familj med barn som njuter av fysiska aktiviteter som att leka "fånga, löpning och simning, skulle definitivt älska med en Lab som husdjur. En stor hund med ett ännu större hjärta, är intelligent varelse godmodig, vänlig och pålitlig med barn.

2. Golden Retriever The Golden Retriever är en annan favorit valet för en familj sällskapsdjur. Vänlig och lätt att träna, en Golden hängivenhet till sina ägare är det en bra vakthund. Denna hund är perfekt för familjer som kan ge gott om tid, utrymme och uppmärksamhet. En demonstrativ sällskapsdjur, en Golden visar sin kärlek genom att vara ivrig att behaga och lyda dess ägare "kommandon. Denna hund är också en utmärkt simmare och kommer inte att tveka att rädda en drunknande barn.

3. Tyska Shepherd mycket intelligent och mycket trogen, är den tyska Shepherd ett enastående husdjur. Dess ädla utseende accentuerar bara sitt stora nyfikenhet och lysande förmåga att lösa problem. Detta är ett husdjur som behöver massor av stimulans, både mentalt och fysiskt. Dess naturliga önskan att besättning och ständigt håller sig nära sitt "pack" (ägare) kan leda till problem separationsångest. Men dess tålamod och kärlek till barn mer än kompensera för detta.

4. Beagle Detta twinkle-eyed, glada lilla hunden är ett nöje att ha som husdjur. Nyfiken och envis, är denna hund en seg tracker och jägare, varför det måste leashed när de tas på en promenad. Beagle är en undergiven hund, ger lätt till kommandoraden och dominans av dess ägare, vilket gör den hanterbar även för små barn. Eftersom denna hund kräver en stor dos av tillbedjan, speciellt från barn, är det verkligen ett husdjur som rekommenderas av många.

5. Pudel Oavsett om det är leksaks-, miniatyr-eller normalstora poodle, är detta hund anses vara en av de smartaste och mest känsliga av alla hundraser. Av dessa skäl är en pudel en underbar familj sällskapsdjur. En familj med yngre barn skulle hitta normalstora poodle mest lämplig eftersom den har en jämnare temperament och svarar väl mot lydnadsträning jämfört med sina mindre motsvarigheter.

6. Boston Terrier här 12-till 14-tums (30,5 till 35,6 cm) hund är en kärleksfull, intelligent och lekfull bunt av glädje att ha runt huset. Husdjur ägare, inklusive barn, kan enkelt hantera denna milda humör hund. En blandning mellan en engelsk terrier och en amerikansk bulldog, denna hund kommer överens vackert med alla samhällsskikt-vuxna, barn, gamla föräldrar, andra hundar och husdjur.

7. Boxer Som ett husdjur, kan detta mycket energisk hund kamrat hålla barnen sysselsatta hela dagen. Till skillnad från andra hundar, förblir Boxer uppsluppen trots allt äldre och mer mogen. Inte skydd faller sig naturligt för denna hund, kan därmed föräldrar lita på att det är en utmärkt familjehund vakthund. Dess automatiska Bond med barn och aldrig sinande entusiasm är bedårande egenskaper för en familj sällskapsdjur.

Alla hundraser ovan är bra husdjur. Trots dålig avel, brist på ordentlig lydnadsträning och grym behandling fortfarande faktorer som kan påverka och förändra en hunds karaktär. Att ha en välutbildad, godmodig hund för ett husdjur, måste föräldrar kontrollera noggrant i bakgrunden av både uppfödare och hunden innan du tar hem den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.