Vilka är de bästa Hundraser För en vakthund?

I århundraden har hundar varit väktare av sin ägare egendom, oavsett om det är familjemedlemmar, hem, boskap eller mark. Medan de flesta hundar gör det naturligtvis är vissa hundraser särskilt inriktad på denna uppgift. Bevakning storlek varierar i grad av skydd som hundar, såsom att vara vakthundar eller hundar larm, vakthundar, hundar och attack.

Watchdogs eller hundar larm bara varna ägarna genom att skälla häftigt när något utöver det vanliga inträffar, såsom främlingar som passerar för nära närheten av ägarnas hem. Vakthundar gå ett steg längre genom att ha förmågan att tygla inkräktare och attackerar på uppdrag av sina ägare. Attack hundar är mer brutala, och är tränade att attackera inkräktare på synen.

Även vakthundar kan ge tillräcklig varning till sina ägare, de vanligtvis inte har möjlighet att skydda sig eller agera mot en inkräktare. Under tiden kan attackera hundar bli farliga om de inte är ordentligt utbildade eller hanteras. Vakthundar erbjuder ett bekvämt medelväg mellan de två typerna, och är lämplig för dem som vill skydda sina hem utan risk för skada eller döda någon, inte ens inkräktare. Det finns många hundraser som kan tränas som vakthundar, men dessa är de vanligaste som används för deras naturliga bevakning förmåga:

1. Rottweiler

Rottweilers göra stora vakthundar och följeslagare familj. Skyddande instinkter säkerställa deras omedelbara åtgärder när en familj eller "pack" medlem hotas genom tvång eller en farlig åtgärd. Massiv i storlek, dessa hundar växa till en höjd av 24 till 27 inches (61 till 69 cm) och väger mellan 93 till 110 pounds (42 till 50 kg).

Rottweilers är bra vakthundar på grund av deras uppmärksamhet och vänta-och-se attityd. De brukar inte skälla i onödan till och om de inte ser något ont är på väg att komma över sina ägare eller det territorium som de vaktar. De är snabba elever men ändå behöver fast hantering och disciplin på grund av deras viljestark natur.

2. Doberman

Standing tall på en höjd mellan 24 till 28 inches (61 till 71 cm) och väger någonstans från 71 till 100 pounds (32 till 45 kg), dobermann är kända för sina häftiga temperament, vilket gör dem utmärkta vakthundar. Dessa hundar blir allt vanligare för både militär och polis kraft på grund av sin lydnad, intelligens, mycket trainable attityd och förmåga att hantera mänskliga angripare. Trots deras vildsinta rykte, dobermann verkligen kärleksfulla och tillgivna husdjur, villig att göra något för sina ägare.

3. Tyska Shepherd p

tyska vallhundar har kallats av många som en av de bästa vakthundar och familj kamrat. Sina milda naturen, särskilt med barn, bör inte misstolkas som en bristande förmåga att vara hård när det behövs. Mycket intelligent, dessa hundar är lydiga och kan anfalla och släppa på kommando. Tyska Shepherds är kända för sitt mod och protectiveness när det kommer till sina ägare. På grund av sin kärlek och beroende av sina ägare, tyska Shepherds är benägna att separationsångest, även om de lämnas ensamma under några timmar.

4. Bull Mastiff

Bull mastiff är korsningar består av 60% hund och 40% Bulldog. Utseende ensam är skrämmande. Dessa hundar är långa, stående på en höjd mellan 25 och 27 inches (63 och 69 cm), och tung, väger 110 till 130 pounds (50 till 60 kg). Wonderful vakthundar, Bull mastiff knock vanligtvis inkräktare ner och stå ovanför dem, blottade tänder och morrar hotfullt.

På grund av sin blotta storlek, Bull mastiff tjänar också som vakthundar genom att hindra angripare från att gå förbi dem. Dessa hundar är starkt lojala mot sina folk och främlingar beaktande varsamt. Därför är tidig socialisering viktigt att Bull mastiff inte blir aggressiv mot människor de inte känner.

är vakthundar utbildade för att skydda sin ägare mot inkräktare och aggression. Ändå kan de ha en tendens att bli överbeskyddande, även med främlingar som inte orsakar någon skada eller hot. Ägarna bör därför säkerställa tillräcklig utbildning och socialisering av deras vakthundar för att förhindra sådana händelser som omotiverade dominerande beteende, biter och attackerar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.