Vad finns olika typer av Aquarium Sculputures?

Mest akvarium skulptur är gjord av giftfri plast som har formas till intressanta former av fysiska eller nyckfull design. Även om vissa akvarium skulptur får ett snyggt utseende på webbsidan eller sitter på hyllan, ska varje del ses mot bakgrund av miljön för din specifika tankar och behov av dess invånare. Noga utvalda akvarium Skulpturen är inte bara en dekoration, men funktionell, som möbler i ett hem. Om någon fiskar i ditt kar kräva en bra mängd simma fritt utrymme, såsom Bala hajar, välja akvarium skulptur som inte sträcker sig till mitten och den övre nivån av tanken där Balas simma. Undantaget är om din tank är så stor att akvariet skulpturen upptar obetydliga utrymme, som i fallet med ett 150-liters (568-liter) tank. När man simmar utrymme, komma ihåg att de flesta människor underskattar behovet av större fisk. En 60-gallon (227-liter) tank är inte en stor tank för förare och passagerare större än fyra inches (10 centimeter). Det är en myt att en liten tank håller fisk små. Det kommer bara få dem att växa långsammare och att utstå mer stress, vilket gör dem mer mottagliga för sjukdomen. är Några akvarium skulptur med ett stort hål i mitten så att fiskar kan passera utan att behöva manövrera inuti dekoration. Om inredningen måste sträcka sig in i simning rymden, kan detta vara en kompromiss för topp-simmande fiskar. Ett annat val är en nyckfull dekoration, såsom en skatt tank med cascading bubblor-en apt dekoration för "cirklande hajar" ovan!

Små fiskar som neon tetror njuta av bad i och ut ur akvariet skulptur, så väljer något ihåliga med passager under hela kommer att fisken känna sig trygga. Detta är ännu mer kritisk om det är större tankmates närvarande. I detta fall kan du ge en skulptur i form av ett slott eller lava formation med passager för liten för större fiskar, så att neons kan komma in i akvariet skulptur tillflykt. I naturen, växter ger naturlig tillflyktsort för små fiskar och minska stress. Aquarium skulptur omgiven av levande växter ger autenticitet till dekoration och gör för glada fiskar.

Catfish älskar att utforska botten av tanken, så akvarium skulptur som urholkade stockar är särskilt bra för denna typ av fisk. Observera att hålen i inredningen bör ha gott om plats för fisken att passera i fullvuxet tillstånd. Växande fisk ofta fastnar i hålen de en gång kunde passera. Ett typiskt mönster är att en in fisk kommer att kämpa tills det skadar sina gälar och avgassystem sig själv, då dör-allt medan akvariet ägare sover eller på arbetet. Det är lätt att undvika genom att välja rätt akvariet skulptur för din lilla våta kompisar.

Ofta är akvarium skulptur placerad bredvid terrariet skulpturer i PET-centers. Om de kan se likadana ut, inte placera något i ett akvarium som inte gjordes som ett akvarium dekoration. Plast och färg kan läcka skadliga kemikalier i vattnet som kommer döda din fisk, så köp bara äkta akvarium skulptur. Observera att keramiska eller gips akvarium skulptur kan läcka kalcium, vilket höjer pH-värden och lägger hårdhet på vattnet. Detta kan inte vara ett bekymmer för hårt vatten fiskar som ciklider, men det är inte önskvärt för mjukt vatten fiskar som neon tetror, dvärgkejsare och gurami. Plast akvarium skulptur är önskvärt eftersom det inte ändrar vatten värden.

Med beaktande av storleken på din tank, dess estetiska miljön, och behoven av fisken, du kunna komma med utmärkt val för akvarium skulptur. Rätt dekorationer kommer att förbättra skönheten i din tank samtidigt som säkerhet, underhållning, och i vissa fall, till syre till fiskarna. Kom ihåg att skölja nya dekorationer av innan införa dem i akvariet. Om de är ihåliga, spilla ut alla fångade kranvatten innan den placeras i tanken. Också, vakuum under och runt akvariet skulpturer vid rengöring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.