Vad bör jag veta om att köra en Horse Trailer?

köra en häst släpvagn är en lärd färdighet som alltid ska tas på allvar. Som vid bogsering fordon, måste du lära dig att manövrera runt hörn och trånga platser. Parkering och säkerhetskopiera är också olika när man kör en häst släpvagn.

Acceleration och bromsning med tung last måste långsammare. Du måste använda låga växlar när man går ner branta nedgångar. Mätning alla manövrar är unik för just din häst trailer så du måste öva och lära känna innan du försöker transportera dina hästar. Det är viktigt att hålla din häst trailer i gott skick som kör hela tiden eftersom man aldrig vet när en akut situation kommer att uppstå och du kommer inte ha tid för justering eller reparation. Detta är särskilt viktigt för dem som sällan transportera sina hästar.

axlarna måste smörjas varje säsong förändring. Tire och lätta kontroller måste göras med varje resa, liksom motor vätskor och vindruta vätskor torkar. Vissa Hästtrailers har sina egna bromssystem och de måste kontrolleras och justeras för att samordna med din lastbil eller dragfordonet.

Hjul lug muttrar och skruvar måste kontrolleras regelbundet. Hjulbultar behöver torqued efter varje hjul bort. Coupler, Hitch och kedjor säkerhet måste undersökas noggrant. Om du är ny att köra häst släpvagn måste du bekanta dig med bogsering någonting bakom dig. Gooseneck och femte hjul hästtrailers är lättare att manövrera och kommer inte svajar så mycket. När det är dags att avvika, belastning och knyta dina hästar noggrant och se till att de är bekväma och innehåll. Hästar ska förses med benet wraps, sjöfart stövlar och stötfångare huvudet på varje resa. De flesta reser skador hända lastning eller lossning så dessa poster inte skall ogillas av någon anledning. Om du transporterar en enda häst, bör du placerar honom på förarsidan på släpvagnen. Om du har två hästar, bör du lägga den tyngsta hästen på förarsidan. Detta är att bidra till att balansera släpet eftersom vägar har en svag lutning åt sidorna. Kontrollera att alla dörrar och lås är säkrade ordentligt. Göra sista justeringarna av bromsar och speglar. Kontrollera din mobiltelefon en gång och lämna en resplan med någon. När passerar statsgränser du behöver känna till lagar för att köra en häst släpvagn för varje stat som du anger. Du behöver också känna till hälso-och vaccinering krav. Ha dina papper för att närvara vid statsgränsen besiktningsstation. Bevis på ägande för varje häst, hälsointyg och nuvarande negativa Coggins test (inom 30 dagar) som utarbetats av en veterinär är obligatoriska.

De flesta människor kör en häst släpvagn föredrar att ha någon som följer efter, både med mobiltelefoner eller medborgarens (CB) radioapparater. På detta sätt är att skydda hästarna som omger dem och någon är medveten om något inträffar som behöver åtgärdas. Du ska alltid ha en andra person med dig i alla fall. Om du reser för dagar, tänk på att boka i lador som ligger på din rutt. Det finns många tillgängliga som tar över natten internatelever och vissa har också bed and breakfast boende. Du hittar dem genom avel förening, Internet eller visa meddelanden krets.

Tänk på din häst genom att ge honom tid att återfå sin balans efter varje vändning och kör försiktigt över gropiga vägar. Du ska stoppa varje par timmar för att kontrollera din häst och ge honom vatten. Använd din intuition och tveka inte att stoppa någon anledning att kontrollera din häst.

Alltid ha en första förbandslåda för dig och din häst. Din häst kit bör innehålla ett lugnande medel i händelse av en nödsituation. Acepromazin är en säker, snabbverkande lugnande medel som kan ges intravenöst (för snabbverkande) eller i muskel (om du har mer tid).

Om du ofta transporterar hästar eller köra häst trailer för en lång sträcka, investera i en bra ridanläggningar motor plan är avgörande för sinnesfrid. Dessa planer erbjuda medlemskap för Vägassistans för personer som transporterar hästar. Det är också bra att ha en lista över nödnummer som familj, vänner, din veterinär och alla stånd att fatta beslut för dig om du inte kan göra det själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.