Vad bör jag tänka på när du köper Pet rätter?

När du köper PET rätter, beakta de särskilda behoven hos ditt husdjur först. Tänk inte bara om storleken på ditt djur, men hur väl djuret kommer att få tillgång till hans eller hennes mat och vatten. Hälsofrågor är också en viktig faktor vid köp av sällskapsdjur rätter.

De flesta sällskapsdjur experter ger råd om glas eller rostfritt stål rätter. Plast tenderar att skrapa lätt och även små repor kan främja uppbyggnaden av bakterier. Denna källa av bakterier har nämnts som en möjlig orsak till hund och katt akne, eller åtminstone som en bidragande faktor. Den akne börjar som mörka fläckar runt munnen och hakan, men om fläckarna blir röda och infekterade de kan vara mycket smärtsamt för ditt husdjur.

Ceramic rätter är ofta svårare att hålla ren än glas eller metall sällskapsdjur rätter. När du köper PET rätter, kan det vara en god idé att avstå från keramiska dem helt och hållet i de fall en blybaserade glasyr användes. Liten, robust glas rätter kan fungera bra för katter och små hundar, även om de inte bra för hundar som gillar att skjuta sina maträtter över hela golvet.

Rostfritt stål rätter är släta och vanligtvis mycket lätt att hålla ren, plus att de är okrossbara. Om du vill stoppa ett husdjur från att flytta sin mat över hela golvet, leta efter den vägda typ av rostfritt stål skålen. Du kan också söka efter gummi botten när de köper sällskapsdjur rätter, men var säker på att hela skålen är lätt att hålla ren. Rostfritt stål PET rätter också passa väl in i alla typer av kök inredning. Vissa tycker om att lägga till en söt eller färgglad laminerad en matta som är lätt att torka rent under sällskapsdjur rätter.

Välj en plats utan en massa trafik eller buller så att ditt djur kan äta utan en massa avbrott. Katter kan även sluta äta om de inte kan enkelt komma åt sin mat och detta kan vara mycket farligt, healthwise. Om du har en hund med långa öron eller en mycket stor hund, du kan hitta rätter specialitet sällskapsdjur att tillgodose vårdbehov på ditt husdjur. När du köper sällskapsdjur rätter för långörade hundar söka typer som håller sina öron ur vattnet och mat. För stora hundar, leta upp rätter att undvika ledproblem i nacke och axlar från framåtböjd för att nå sällskapsdjur rätter på golvet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.