Vad bör jag tänka på när du köper Dog Treats?

Många djurägare vill köpa hund behandlar sina hundar som belöning för gott uppförande, bistå med utbildning, eller att ge dem något att tugga på istället för möbler. När du köper hund behandlar, vara medveten om att det finns ett brett utbud av produkter från enkla rawhide tuggar till mer förädlade alternativ som Snausages. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man köper hund delikatesser att se till att du får de bästa produkterna för ditt husdjur. Innan du köper hund behandlar, kontakta din veterinär. Många veterinärer har produkter som de föredrar och rekommenderar. Det är också viktigt att se till att du inte kommer att kompromissa ditt djurs hälsa när man köper hund behandlar, eftersom vissa är höga i fett eller använda ingredienser som inte kan vara lämplig för ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig råd när det gäller att köpa hund behandlar, vilket hjälper dig välja en lämplig produkt för din hunds behov och berättar hur ofta behandlar bör ges och under vilka omständigheter.

Dog behandlar delas in i flera kategorier. Vissa är utformade för hundträning, vilket innebär att de är vanligtvis små lagom stora bitar så att du kan ge ut ett stort antal behandlar i ett träningspass för att belöna hunden för gott uppförande. Andra är utformade som tandläkare delikatesser att förbättra hälsan för hundens tänder och tandkött. Större behandlar t. ex. Milkbones kan reserveras för speciella tillfällen då din hund har ställt ut långvarig gott uppförande. När du köper hund behandlar utbildning, söka för olika situationer som lätt kan palmed stoppas i en ficka. Du kanske vill undvika feta behandlar både därför att de är ohälsosamma och eftersom de färgar kläder och lämna din hand med en oljig återstod. Torr behandlar i små portioner är idealiska. De flesta hundtränare också rekommendera användning av andra system, som en clicker, under utbildning så att din hunds träning inte förlitar sig på enbart behandlar. En del behandlar kan hjälpa din hunds oral hälsa genom att ta bort tandsten och Tarter, även om vissa veternarians säger att borsta hundens tänder är det enda sättet att verkligen bekämpa plack och Tarter. Dental behandlar är också oftast hög halt av vitaminer och andra näringsämnen din hund behöver, och bör utformas för att vara äcklig också. Dental behandlar bör texturerat, sega, och utformad för storleken på din hund: större hundar behöver större behandlar.

Särskild händelse hund behandlar, med en veterinär godkännande, kan vara så stora och smakrika som du vill att de ska vara. När du köper hund behandlar som sällan ges ut, är födan balans inte lika viktigt. Anser att dessa behandlas som glass för din hund: en sällsynt men delikat upplevelse snarare än en daglig företeelse. Du kan också pröva att göra din egen, med hjälp av ett recept från en hund behandla kokbok eller Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.