Vad är några bra Holiday Presenter till husdjur?

Det finns många bra alternativ när det gäller semester presenterar för sällskapsdjur och deras ägare. Om du köper presenter till dina egna husdjur, kan du plocka upp ett brett utbud av varor, godsaker, leksaker och utrustning, eller du kanske vill överväga att organisera en semester med ett djur som en hund eller en häst. Husdjursägare uppskattar också en rad saker från presentkort till hund gå tjänster för donationer till djur välgörenhetsorganisationer i deras namn. Ett flertal butiker tillgodose djur, vilket gör det mycket enkelt för dig att plocka upp semester presenterar för sällskapsdjur.

Många kulturer har en tradition av firande i vinter inklusive helgdagar som Diwali, Los Posadas, Pongal, Soyal, Dong Zhi, Sadeh, och Burns Night, när du hämtar ut semester presenterar för husdjur, kanske du vill ta kulturarv av djuren och deras ägare beaktas. Om husdjur är judiska, kom ihåg att Hanukkah har åtta dagar, så du kanske vill takten själv när man väljer presenter till dem. En lite godis eller leksak på varje natt Hanukkah är en bra idé, du kan också välja en natt för en stor fram som en ny säng. Husdjur som hyllar Kwanzaa kan uppskatta presenter med ett afrikanskt tema, medan Pagan sällskapsdjur får njuta av gåvorna på vintersolståndet.

För ditt eget husdjur, presenter såsom speciella leksaker, unika behandlar, och nya sängar, skräp boxarna, repas inlägg eller nacke kan vara bra presenter. Om du köper leksaker för ditt husdjur, se till att de är lämpliga för ditt djur, undvika att små leksaker som ditt husdjur kan svälja, och leta efter hängande etiketter och dåligt sydda sömmar. Behandlar finns på de flesta djuraffärer, och du kan också skapa egna, om du har mycket hund äger vänner, till exempel, kanske du vill göra en stor sats av hundkex, så att ni får full semester presenterar för Husdjur runt kvarteret. Du kan även få mer praktiska förnödenheter för ditt husdjur såsom första hjälpen-utrustning eller rengöringsmedel som hjälper dig att tvätta och hantera olyckor. Om du har funderat på mikrochip ditt husdjur, kan semestern vara ett bra tillfälle att boka tid. Bur husdjur kan uppskatta en ny bur eller ett miljöombyte i och omkring sina burar.

djurägare uppskattar alltid presenter till sina husdjur, även om du kanske vill kontrollera om vissa leksaker och behandlar är OK. Vissa sällskapsdjur har särskilda näringsbehov som kan vara obalanserad genom välmenande behandlar, och några husdjursägare kan ha en motvilja mot allt leksaker som högljudd hund leksaker och leksaker tillverkade av konstgjorda material. Du kan också överväga sällskapsdjur redskap såsom transportörer, hals och korgar för brukshundar.

När du lägger semester presenterar för husdjur, kom ihåg att använda djur-säker omslag som oblekt papper, och undvik att använda band, band, snöre, och andra material som kan utgöra en kvävningsrisk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.