Storstäder Really Hyra Getter för pensel Clearance?

städer runt om i världen gör hyra verkligen getter för pensel godkännande från privata entreprenörer med roliga namn som "Hyr en idisslare" och "Dial-A-geten. " Förutom att ge getter till städer, många underleverantörer också små besättningar privatpersoner och myndigheter som motorvägen avdelning. Det finns ett antal skäl till varför städer och individer väljer att hyra getter för pensel clearance, som börjar med kostnad: getter är oftast mycket billigare än mekaniska. När getterna är anställd för att klara borste och andra brännbara ämnen, entreprenören fastställs vanligtvis en gräns med elstängsel. Ibland hela området staket omger ska raderas, och ibland en rad roterande pennor inrättas för att säkerställa att getterna gnager allt ända ner till marken. Entreprenören får helt enkelt lämna getter på plats, eller någon som kan stanna med getter för att säkerställa att de håller sig borta från problem. Efter alla penseln har avslutats, skall getterna lastas upp och fördes till en ny plats.

Getter har en rad fördelar jämfört med mänsklig arbetskraft. Den första är att getterna kan slå hårt att nå områden, grundligt clearing en region att människor inte skulle släta över. De också klara allt utan urskiljning, inklusive hård borste och taggiga invasiva växter. Anställa getter för pensel clearance tenderar också att vara billigare än att anställa människor som måste betalas en timlön på toppen av att vara försäkrade mot skador. De är också miljövänligare, medan getter inte lämna avlagringar på plats, de är biologiskt nedbrytbara, och getter inte leder till förbränning-relaterade ämnen som de genereras av traktorer och whackers ogräs.

Många städer vända sig till getter för borste avslut eftersom de betraktas som miljövänliga, och staden vill vara ett gott föredöme för medborgarna. Privata institutioner som museer och högskolor kan även använda getter för mycket av samma skäl, och som en del av ett större mål att gå "grönt" med hjälp av miljövänliga metoder för att behålla sina anläggningar. Typiskt valet att använda getter för pensel avslut också drar till sig uppmärksamhet från de lokala medierna, vilket gör det då fri press.

Entreprenörer är ofta villiga att ta getter nästan var som helst, även om de kommer att besöka platsen först se till att den är säker och att uppskatta hur många som behövs getter. När getter används för pensel avslut längs vägar, ytterligare stängsel eller privatliv screening kan användas för att skydda getterna från trafik, och så att förarna inte gapa på getter eller växa oroliga för sin säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.