Vad är North Carolina Barbeque?

i North Carolina, folk tar sina barbeque allvar. Det mest sannolika pit-kokt fläsk, även om några skillnader finns. Vissa North Carolina barbeque innebär matlagning hela steget fullt ut, medan andra North Carolina barbeque består av rökning bara fläsk axeln. De regionala skillnaderna påverkar både kött och sås. Barbeque tenderar att bli en viktigare del av maten i Piemonte och östra Carolina regioner.

Eastern North Carolina barbeque sannolikt tråcklade i en tunn, vass, vinäger, peppar sås, mer troligt kallas fuktas agent, medan sås på västra North Carolina barbeque kan ha en mildare sås innehållande några tomat. Western North Carolina barbeque, även känd som Lexington-stil, består av mörkt kött, som är rikare, fuktigare och innehåller mer fett. Detta barbeque version är sannolikt tråcklade i en sås som också innehåller tomater eller ketchup. är mest North Carolina barbeque hackad fläsk, men det kan också dras fläsk. Skivad barbeque är inte särskilt vanlig i North Carolina. Grillen är kokt mycket långsamt, troligen 16-18 timmar under en värme på 250-300 grader.

Vanliga rätter serveras med North Carolina barbeque omfatta coleslaw, som kan serveras som en sida eller som en del av smörgås, och hushpuppies. En hushpuppy är en liten boll, eller Nugget, av friterade rutinerade majsmjöl.

Troligtvis spanska infördes grisar till sydöstra Amerika på 1500-talet. Även nötkreatur inte hoppfull på detta område, svin gjorde, särskilt i North Carolina. Den ursprungliga barbeque var tillagad över öppen eld och kryddat med en blandning av ättika, peppar, ostron saft och salt. Andra än ostron juice, är idag grillning kryddat med en liknande blandning.

Eftersom många fortsatt att grilla en hel gris, ett par företagare i Lexington, North Carolina, beslutat att laga grisar över en öppen grop på helgerna under Torget. De sålde charkuteriprodukter som enskilda portioner och slutligen uppfann den moderna barbeque gemensamt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.