Vad är Vitlöksbröd?

Vitlöksbröd är en enkel favorit på många middagsbord. Ofta med skivor eller hunks av tjockt bröd som franska och italienska bröd med en topping av vitlök och smör, är det tradition att servera vitlöksbröd med en rad olika pastarätter och andra entrées vanliga över hela världen. Här är grunderna i att göra vitlöksbröd, samt var de vill köpa vitlöksbröd som är redo för bakning.

Början på en bra parti med vitlöksbröd börjar med den typ av bröd som används. En limpa vanligt eller italienska bröd från någon stormarknad bageriet kommer att fungera bra. Ytterligare smakämnen bakas på bröd, som ost eller sesamfrön, kan användas om så önskas. Det bör också finnas gott om smör på sidan, tillsammans med vitlökspulver, salt och hackad vitlök. Vitlök och smör kombination kan kombineras vid tidpunkten för ansökan eller smöret kan smältas i förväg och får svalna att göra en vitlök sprids.

Två metoder används ofta vid framställning av vitlöksbröd. Ett är att dela öppna bröd och fylla hålrummet med smör och vitlök i någon form. Placera brödet på en plåt med aluminiumfolie. Använda en standard kökskniv, göra längden minska mitten av bröd, inte riktigt går igenom botten skorpa. Horisontella nedskärningar kan också göras om man föredrar det. Packa spalterna med smör, hackad vitlök och vitlökspulver, sedan packa in brödet i aluminiumfolie. Värm i ugnen i några minuter för att smälta smöret och låt smak av vitlök att arbeta i brödet.

Den andra metoden är att separera de bröd i skivor eller sektioner för individuella tillämpningen av vitlök och smör. Detta kan uppnås med hjälp av en kökskniv att skiva brödet i sektioner. Vissa människor föredrar att försiktigt riva bröd i sektioner, vilket resulterar i en mosaik av grov texturerade sektioner. Kapitlen är anlagd på en kaka ark, tätt smörad och bevattnas med vitlök salt pulver. Hackad vitlök bitar kan användas för att stänga av effekten. Den laddade duken placeras i en förvärmd ugn, där smöret smälter och blandas med vitlök för att smaksätta brödet. Denna strategi kommer att producera en crunchier konsistens än baka den vitlöksbröd i aluminiumfolie.

När man gör vitlöksbröd är enkelt, är det möjligt att köpa vitlöksbröd som redan smörad och toppad med vitlök. Många av dessa beredd limpor kommer i sin egen aluminium väska, så det är bara att baka dem i ugnen tillräckligt länge för smöret att smälta in i brödet. Vitlöksbröd är ett underbart komplement till en rad rätter, särskilt tomat baserade soppor, lasagne, LINGUINI, eller spaghetti. När ihopkopplad med en kastade grönsallad och en förrätt, är vitlöksbröd det perfekta sättet att balansera en måltid och tillsätt behaglig smak av vitlök till måltiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.