Vad är London Broil?

A London halstra är inte, som felaktigt trodde, en nedskärning av nötkött. Det kan hänvisa till någon biff eller del av en stek som ofta är ganska tufft. Att motverka den tuffare karaktären av dessa köttbitar, flera matlagning metoder som använts för att snabbt laga kött till högst Medium Rare. The London halstra sedan skivas i tunna skivor över hela korn av kött, vilket gör det lättare att tugga. Trots tuffare nöt sektioner, en väl förberedd London halstra kan vara ett utmärkt sätt att tjäna kött, och smaken ofta kompenserar den extra tugga kan du behöva göra. Den typiska London halstra hittills varit att hänvisa till flank biff, som var stekt snabbt vid höga temperaturer. Detta förväxlas ofta modern kock, eftersom många samtida recept tyder marinering köttet först, och sedan grilla den på hög värme. Båda metoderna fungerar bra, men tekniskt sett en grillad biff är inte "stekt. " För att ytterligare förvirra blivande kockar, vissa människor pan yngel deras London broils. Återigen är denna metod användbar, och varje matlagning metod har sina fans. Vad gör skålen populära, oavsett hur den är beredd, är att du oftast kan spara lite pengar på kostnaderna genom att köpa en hårdare del av nötkött, och snabbt laga-metoden innebär att du lätt kan ha gjort stek i cirka 10 -30 minuter. Den gemensamma marinera och grilla metod för London broils uppvisar en stor varians. Vissa människor bara coat köttet i lite olivolja och krydda deras val, gör det möjligt att sitta en timme eller två i kylskåpet. Du kan använda praktiskt taget vilken marinad du vill. De med syror, kan liksom citronsaft eller vin hjälpa MÖRA biff något. Däremot är det generellt tillagningstid och inte marinaden som skapar en väl förberedd London halstra.

Generellt bör du siktar på minst tillagningstid, eftersom ovanligare broils kommer att anbudsgivaren. Du bör också planera för att bara stänga av biff gång och ge den tillräckligt med tid för brunt grundligt på varje sida. Tillagningstiden varierar beroende på storleken på biff, dess tjocklek och mängden värme du använder. Om du vill spara tid, leta efter köttbitar ca 1-2 inches (2,54-5. 08cm) tjock som mest. Tjockare nedskärningar tar längre tid att laga mat och löpa större risk för hårda tag när de är överkokt.

De flesta kockar är överens om att du måste låta din kokta London halstra att vila i ca 10 minuter före servering och skivning. Detta ger köttet tid att internt laga lite mer, och det låter också köttet att eliminera juice. Typiska sida ackompanjemanget till detta biff är bakad potatis, sallad och crusty bröd. Du kan få kreativ om och komma fram till olika sidor. A London halstra gör den perfekt grillat kött för fajitas, eller tunna skivor kan skickas över ris eller polenta med olika såser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.