Vad är Liquid Sugar?

flytande socker är en produkt som skapas med en blandning av en vätska som vatten blandat med vitt eller brunt socker. Det finns kommersiellt producerade flytande socker produkter tillgängliga för användning i hemmet såväl som på restauranger. Det är möjligt att använda flytande socker för många av samma uppgifter som normalt kräver bord socker, såsom sötning drycker. När du skapar flytande socker, är det möjligt att använda flera olika typer av socker. Det viktigaste kravet är att alla socker som används för att skapa socker vatten eller flytande socker är att kornen socker löses helt i vätskan. Detta betyder att det är möjligt att använda vitt socker, farinsocker, eller ens sockerrör derivat för att göra flytande socker. Även socker alternativ som är sammansatta för att lösas upp i vätska kan användas för att skapa en kalorifattig alternativ till flytande socker.

Även hemmagjord flytande socker kommer att använda de gemensamma produkter som vitt strösocker och packat farinsocker, kommer många av de kommersiella produkter som använder en viss balans av glukos och fruktos produkter för att skapa en gångbar produkt. Detta ger ofta en produkt som faktiskt är sötare än vanlig socker. Tillsammans med sockret föreningar, kommersiellt producerade flytande socker innehåller vanligtvis olika konserveringsmedel för att behålla fräschör och färg under en längre tid. kan dessa kommersiellt producerade versioner av sockerlösning ersätta ett vitt eller brunt socker i ett antal recept. Dessutom kan produkten erbjuds på restauranger som ett alternativt sätt att söta kaffe eller te. Eftersom flytande sötningsmedlet är mycket sötare än vanlig vitt socker, är endast en liten mängd vätska som krävs för att uppnå samma nivå av sötma i någon dryck.

Runt huset, är det möjligt att skapa flytande socker genom att lösa upp bord socker i en liten mängd vatten eller mjölk. Det är inte ovanligt att kockar att använda denna metod när du skapar deg för bakverk eller som ett sätt att skapa söt dressing att tjänstgöra på råa grönsaker. Som med kommersiella produkter, hemmagjord flytande socker kan också skapas med någon typ av konstgjorda sötningsmedel som kommer att lösas upp helt i vätska. Det bör dock noteras att inte alla konstgjorda sötningsmedel fungerar bra i varma vätskor, och kan inte producera en sockerlösning produkt som skulle vara lämpliga för användning i kaffe, te eller andra varma drycker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.